Yaseminhrl Çorum’da daha önce Sinan özer, özgül bekara gittim memnun kalmadım devlette Pınar Yıldırım’a gidiyorum ama doğumu özelde yapmak istiyorum devletteki doktorum Gülşah kızılgediki önerdi daha önce giden oldu mu bu doktora
oguzkaann Yaseminhrl ayyy ben ben ben Gülşah hocam kesinlikle tavsiyemdir riskli bir gebelik geçirdim hep yanımdaydı sağolsun hastaya para gözüyle bakmayam gerçekten iyiliğini düşünen bir doktor onunla başladım ve onunla bitirdim çok şükür devlette gidecek olursanızda eşi muhammet bey kesinlikle tavsiyemdir oda çok ilgili
deniss_ Dilek hanım gidiyorum ben memnunum ama cok izne ayriliyor ya bu hafta yine izinli özgür koçak a gitcem kontrolüm icin
Yaseminhrl Dilek hanımı duydum Instagram’da takip ediyorum iyi bir doktora benziyor özgür koçak’ı da duydum ama duyduğum kadarıyla sezeryan doğumu destekliyormuş ne kadar doğru bilemem
kbrakcc19 Devlette de muhammed beye de gittim baya ama bi ara hamza arda beye almıştım hamza beye gidince muhammed beyi bıraktım hamza beyde çok ilgili bütün sorularınıza özenle cevap veriyor açıklıyor tavsiye ederim