xxlnmez İsntgramda bir videoda gördüm kadında diren takılıydı niye takılıyor acaba benim ilkinde takılmamıştı görünce şaşırdım
gamzeakarsu17 xxlnmez diren dediğiniz sonda mı bende sezaryen oldum takmışlardı yürümeye başlayınca çıkardılar anesteziyi atmak için ayağa kalkamayınca nasıl çişini yapıcaksın size niye takmadılar yıl kaçtı
hunilii xxlnmez bende sezaryen oldum bana da takmadılar 2 yengem de oldu onlara da takmadılar ama takılanlar oluyormuş bir sorun sıkıntı yoksa takmıyorlar demek ki
Tortilla xxlnmez canm baska bir ameliyatla beraber olmustur kadın hastalıklarından belkı yoksa diren hıc duymadım gormedm
xxlnmez gamzeakarsu17 hayır diren ayrı sonda ayrı , diren dikişlerin kenarında açıklık bırakılıyor içerisine hortum koyuyolar o kan ordan tüpe gidiyor
mahirefe xxlnmez Normal ve sorunsuz geçen sezaryen ameliyatlarında buna gerek duyulmaz. Ancak aşırı kanama riski, miyom çıkartılması gibi ek işlemler veya doktorun gerekli gördüğü özel durumlarda nadiren kullanılabilir.
merve_tp xxlnmez hayır dikiş atılmıyor sonra acılı bir şey değil zaten sezaryen bölgesi uyuşuk oluyor hissetmiyorsun bile
dilaradoyan xxlnmez çevremde sezaryen olanların hiçbirine de takılmadı diren duymadım öyle bir şey yani. Benim sezaryanımda da takılmadı. Bilemedim 🤷♀️