Sude_G06 32+3 Kaç gündür sürekli yumurta akı kıvamında beyaz bir akıntı geliyor sebebi nedir acaba sizde yaşadınız mı? Normal mi?
Tortilla Sude_G06 hıc bılmıyorm canm ustte kalsın. Bende 37 yim ama hep kremsi akıntım oluyır yumurta akı olmadı hıc.
beeetul Sude_G06 Beraberinde yanma kaşıntı kasıkta ağrı belde ağrı falan yoksa çokta önemsenecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Rengi tuhaf değilse bir de. Eğer bunlar da eşlik ediyorsa vajinal mantar olma ihtimali var
fatoss26 Tortilla merhaba bende 31 haftalığım bende de öyle akıntı oluyor kremsi doktor normal dedi mi size acaba korktum, bende bu, haftalar olunca
Tortilla Sude_G06 yanı bı kez değilde bır kac kez geldıyse bı doktora gozukun bence. Icınız rahat etsın. Allah korusun mukus tıkacı felan olma ihtimalıde var. Belkıxe normaldır ama ben olsa. Gıderdım doktorunuzun numarası varsa sormalısınız
Sude_G06 Tortilla doktorumun numarası yok ama ebenin numarası var onuda rahatsız etmeye çok çekiniyorum 31′de randevum var beklesem mi gitsem mi diye çok arada kaldım çevremdekilere sormayada çok utandım bilmiyorum niye son çarem burası kaldı
Sude_G06 Sude_G06 mukus tıkacı kendini içerde yenileniyor vs diyor yarın yazarım sanırım yoksa strese girdim
Sude_G06 beeetul kasıkta ve belde ağrı var ama bende onun doğuma hazırlık ağrısı olduğunu düşünüyorum arada sarımsı oluyor