busbusbu Kızlaaar bugün kontrolüm vardı bebeğimin doğum pozisyonuna geçtiğini öğrendim. Ayrıca ilk NST ye de girmiş oldum. Bebiş 1990 gr. Sizde durumlar nasıll? Ayrıca çok halsiz hissettiğim için kan değerlerime de bakıldı ferritin baya düşük çıktı sanırım kan serumu verilecek
Sude_G06 busbusbu ben 2 hafta önce gittim 30 haftalıkken bebek doğum pozisyonunda 1960 gram olmuştu 2.nstmi çektiler
haticedn busbusbu bende plesanta previa totalisim 31+4 de 1670 olması lazımdı kilosu alttan baktılar kapatmış plesanta rahimimi🥺 kanamam hic olmadı cok sukur ama tedirginlikle bekliyorum 36-37 de planlı sezaryenle alcaklarmis🥺 bebiş de yan duruyor arkasi dönük 🤦🏻♀️
anstzist Bende bugün kan verdim ve nst çektirdim, şükür iyi çıktı. Bebiş de doğum pozisyonuna dönmüş. Kilosu 2360 gr. dedi.
atik_ anstzist bende 32 deyim bugün vajinada baskı varda sizdede oldu mu ayakta olunca hissediyorum daha çok
busbusbu atik_ oluyor ve normal dedi doktor bir sorun yokmuş bebek artık ağırlaştı ister istemez baskı yapıyor
anstzist atik_ evet oluyor. Bazen yürüyemediğim bile oluyor, doktra sordum bebiş doğum pozisyonuna döndüğü için olur bu haftalarda dedi. Sizinde dönmüştür muhtemelen veya dönmeye çalışıyordur ☺️
atik_ busbusbu cuma günü kontrolüm varda panik oldum karnım düşmüş dediler görenler erken gelir diyorlar moralim bozuldu bugün
busbusbu atik_ hayır ya hiç alakası yok bende de baskı var bugün doktor gereken ölçümleri yaptı erken doğum riski falan yok dedi, bebek artık ağırlaştı rahim büyüyor ister istemez kasıklara baskı oluyor dedi kendinizi korkutmayın çevreyi de dinlemeyin hiç🙏🏻💝
atik_ busbusbu zaten panik ve evhmli biriyim göbeğin düşmüş deyince iyice panik oldum birde bugün ilk defa vajinamda baskı hissettim üstüne bugün çevrenin söyledikleri, teşekkür ederim yorumunuz için
busbusbu atik_ üf o çevre her şeyi çok biliyor gerçekten🥲😅 doktorunuza sorduğunuzda içiniz rahatlayacak emin olun hiç evham yapmayın ve hiç bir konuda dinlemeyin çevreyi gerçekten her şeye bir yorumları var sadece negatif yüklemeye yönelik
atik_ busbusbu cuma kontrolüm var hayırlısıyla sağlıcakla gelsinler birde çalışıyorum acaba dikkat mi etmedim şüphesi olduyorumunuz çok iyi geldi içim rahatladı biraz
busbusbu Sude_G06 Sude_G06 kilo olarak gayet normal o zaman bebişlerlerimiz ben çok şaşırdım çünkü aşırı iştahsızım bu kadar büyümesini beklemiştim🙈
Sude_G06 busbusbu ya zaten son zamanlara yaklaştığımız için artık bebek kilo alıyor biz değil iştah hem sıcaktan hemde halsizlik ağrılardan insanın yiyesi gelmiyor o yüzden normal