Brlkdr alev38 olabiliyormuş demekki böyle çevremizde bitek bizim öyleydi şimdi sizlerden duyunca varmış diyorum
alev38 Brlkdr var canım var diyorum babam ve amcam son erkek kaldılar hatta onlardanda geçti yani bizim soyadı bitti malesef 😂
Yusufunannesi_ Brlkdr sizde de kız çoğunlukta 😂 eşlerinizin erkek kardeşinin olmasının bir önemi olduğunu sanmıyorum çünkü onlarla sizin bir bağınız yok, kaynana kayınpeder çocukları onlar. Sağlıklı olsunlar da🥰 kız erkek Rabbim neyi uygun görürse onu veriyor
2023z Brlkdr cinsiyet babadan gelir kadınla bir ilgisi yok. Allah hayırlı sağlıklı ömürler versin yavrularınıza
Esma006 Brlkdr gen çekiyor olabilir baba belirliyor aslında x ve y mesela 4 görümcem eşim tek erkek kız olur sandım ikincisi de oğlan annemler 3 kız bir erkek ben ve kız kardeşim değişik ya ama eşin belirliyor onu diyim o anki sendeki yumurta ve sperm belirliyor
kincikupelikiz Brlkdr bizde de full erkek gariplik demeyelim de genetik yatkınlık vardır illaki. Ne kendi tarafımda ne eşim tarafında kız yok bu hamileliğimde olursa ilk olacak ama bu ara sanki erkekmiş gibi hissetmeye başladım 😅
lemankrl Brlkdr anannemin 5 kızı olmuş teyzelerim de hep kız doğurdular bizde 2 kız kardeşiz anne tarafıma ilk erkek evlat ben doğuracağım inşallah🧿💙
beeetul Brlkdr Abimin 1 kızı Ablamın 3 kızı benim de 3.kızım olacak inşallah 🌸 var canım nasip böyleymiş sağlıkla gelsinler
UmutluYasam Brlkdr oo çok var sülalemde bi tarafın hiç kız denk gelmiyor hatta soyisim devam etmiyor diğer tarafında hepsi erkek kız olsa kurban kesecekler o derece