buketbuk Kızlar 8. Haftadayım özellikle akşamları farkediyorum ve geceleri. İç çamaşırımın orta kısmı ıslak su gibi akıntım da beyaz . Ağrım bulantım vs hiç bişeyim yok bu ıslaklık normal mi
allyslife buketbuk normal canım hormonlardan kaynaklı, 33′teyim hâlâ aynı. Ben de başta bebeğin suyu mu diye tedirgin olmuştum ama değilmiş.
blnmyld buketbuk Benim de öyle canım kenarları su gibi ortası beyaz akıntı oluyor genelde 🥲 bazen çok bazen az geliyor rengini takip et enfeksiyona dönmesin yeter
asudebiranne buketbuk akıntıyi ihmal etmeyin bazen gerekirse fitil veriyorlar muhakkak baktırın. Idrar tahlili de yaptırın.
allyslife buketbuk yine düzenli olarak enfeksiyon için tahlil ver, enfeksiyon yoksa sorun da yoktur zaten
kevsertksr buketbuk dualarım seninle inşallah çabuk toparlanırsın Allah yardımcın olsun, bu sebepten mi durmuş anlamadım
zynpulug Vajinal enfeksiyon mu idrar yolu enfeksiyonu mu bahsettiğiniz. Doktoruma akıntılarımdan bahsettiğimde birkaç belirti sordu bende yoktu diye tahlil yapmadı