Selissss37 Suyu fazla olan var mı 37.haftamdayım 38 de gel fazla bekletmeyiz böyle durumda dedi ama başka doktordan da randevu aldım böyle olan var mı
cylnboran04 Selissss37 korkma cnm banada suyun fazla hamur ısı tatlı yeme dedı Yedım hepsınde de çok şükür bebegım sağlıklı doğdu suyu az olmasın fazla olsun
EsoMom_ Selissss37 benim öyle oldu bebeğin hareketlerini takip et şekeri kes direk canım doktorun ne derse tamam de alırsa alsın bekleme canım o yüzden 37+6 da doğum yaptım
rumeysaben Selissss37 benimde fazla çıkmıştı meyve yemeyi azalt bir porsiyondan fazla yeme dedi sonra düzeldi
esmaesms Selissss37 bende bugün gitim bebeğin suyu fazla benim aşırı derece baskı tıkanma var midem de nefes alamıyorum Sizinde öyle mi bebeğin suyu fazla dedi ondan olabilir riskli gebelik doktoruna yonlendirdi
Selissss37 cylnboran04 sezeryan a yönlendiriyor böyle ne yapsam 38.haftada sezeryan ihtimali verdi. Maşallah çok sevindim yorumunuz için çok teşekkür ederim
cylnboran04 Selissss37 özel mi takıplısınız Benım bebem 39+5 de geldı suyunun fazla olması kötü anlamında degıl Benım ilk Gebelıkte de fazlaydı üçüncüde normal doğum yaptım
esmaesms cylnboran04 ya benimde çok fazla dedi ve bebek şişyor dedi herşey kes dedi ne yapacam ondan nefes darlığın var dedi
cylnboran04 Selissss37 Özel gerçekten sırf para tuzağı korkma canım inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın bir de başka bir doktora görün istersen yakın varsa sana devlet hastanesi
cylnboran04 Selissss37 İnşallah güzel haberlerle sıkma canını suyunu fazla olması kötü bir şey değil haber edersiniz bana gene
Selissss37 cylnboran04 Bugun doçent e gittim ve 25 in altında olan değerlere fazla iyibar etmiyorlarmıs benimde 17 çıktı onun makinesine göre. Bu bebeğin daha vakti var itibar etmeyin dedi. Bakalım hareketlerinde felan hiç sorun yok ayrıca bebek doğum için henuz 37.haftada daha vakti var dedi.
esmaesms cylnboran04 benimde bebeğin suyu fazla dedi 🥺🥺kime sorsam Sezeryan ameliyat olacaksın diyor nefes alamıyorum tıkanıyorum ben
Selissss37 EsoMom_ yaa şekerli şeylerden mi olmuştur :( sağlıkla büyütün bugun başka doktora gideceğiz buraya da bilgi veririm riskli olacaksa tabiki alsın zaten 38 haftalık oluyorum 🥺
EsoMom_ Selissss37 harflerini mutlaka takip et karbonhidrat ve şekerden okuyormuş doktorum öyle dedi İki üç saatte bir hareketlerini takip et hep
esmaesms Selissss37 bence ondan ama ben şeker testi yapmadan önce aşırı hamur tatlı şeyelr yerdim yaptıktan sonra suan mesela tatlı yesem direk terliyorum nefesim kesiyor
Yyakamozz 22+1günlük dün detaylı ultrasonda bebeyin suyu 10 cm çıktı doktor biraz, artmış dedi kendi tuz ve şekere dikkat et dedi kendi doktoruma gidicem 🙁
Selissss37 EsoMom_ ayyy ama tatlı da canım çok istiyor valla elim ayağıma giriyor o kadar bazen. Son 3 haftam kaldı ama
cylnboran04 Selissss37 evet ben sana dedim gerçekten özel sırf para ıcın sezaryan dıyorlar 40 haftaya kadar bekleme süren. Var