mayloyee Kızlar ilk gebelik olduğu için tecrübesizim bu konuda bugün tam 26 haftalık olduk ve göbeğimde böyle bişey oluştu çatlak mı oluyor anlamadım sadece attığım yerde göbek deliğinin yakınında oluşmuş
nicifi mayloyee ilk bebeğimde çoook fazla çatlağım oldu kartım kıpkırmızı çizgiler. Şuan yeni 1 yaşına girdi ama çatlaklardan eser yok. Canını sıkma zaman çok hızlı geçiyor
SuEr_Tu1512 mayloyee forum kısmında sol üstte 3 çizgi var ordan resim yükle diyip kopyala yapıştır yapabilirsiniz
happybus7 Öncelikle bence bedenini böyle bir yerde paylaşma, çok değişik insanlar var. Evet çatlak. Krem kullanabilirsin, acile gitsen de bir şey yapmazlar.
mayloyee happybus7 teşekkür ederim kreme başlayacam yarın ilk çıktı diye endişelendim normalde kenarlarda çıkamaya başlıyormuş benim direk ortada çıkınca kan pıhtılaşmasından korktum bedeninizi paylaşmayın demişsiniz ne yapabilirler ki bilmediğim için soruyorum
purpoles mayloyee arkadaş doğru söylemiş uygulamada erkekler de var (sapıklar) yani… pıhtılaşma göbekte olmaz genelde bacakta kızarıklık olur bu daha çok çatlağa benziyor daha yeni olduğu için nemlendirin görüntüsü azalır