panikanne_ cckbbss Nihan hanım ve Vildan hanıma gitmiştim Nihan hanım daha cana yakın geldi, birer kez gittim deneyimim bu yönde oldu 🌺
sum_doa cckbbss bülent durana gittim 3 defa çok iyiydi henüz doktor seçemedim kendime seçeneklerim arasında kendisi
damlakirilan cckbbss melek çiçek aydın en iyisi cihazı bile iyi aşırı detaycı aşırı tatlı dilli ve ilgili üzerine doktor yok bence adatıpta en azından. İzinliyken poliklinik resmen sessiz sakin oluyor. Çoğunluk gebeler onu tercih ediyor. Baska doktora gitmek durumunda kaldım o zaman anladım melek hanımın üzerine kimse olamaz. Ayrıca adatıpta yeni falan değil tecrubesinden dolayı ona yönlendirmiştir duygu hanım
panikanne_ cckbbss evet olabilir bilgim yok :( bende duygu hanıma gidiyorum en beğendiğim ve sevdiğim o lakin hamile sizin seçeceğiniz doktoru bende deneyimlemek isterim 😊
cckbbss panikanne_ Ertan zan a gittim bugün. Çok şükür kabul etti. Detaycı biri ve yaklaşımı da güzel
Cerenak Ertan zani tavsiye ederim kendisinde doğum yaptım. Detaycı, garantici bir doktor. Çok kaygılı bir gebeydim, ama yanından hep rahatlamis bir şekilde ayrildim. En ufak soru işareti kalmıyordu aklımda. Tavsiye ederim :)
cckbbss cyln5574 iyi bir doktor. Yaklaşımı çok güzel bayağı da detaycı biri. Annemle gitmiştik oda çok beğendi ☺️
panikanne_ cckbbss @miramoms_ Duygu hanıma gittim kendisi bana aynı hastanede olan Melek Çiçek Aydın’ı önerdi. Deneyimli uzun süredir de Adatıp’ta görevliymiş ve vajinal doğumu sabırla ve özveriyle takip edip destekliyormuş. Henüz gitmedim detaylıdan sonra randevu alıp deneyimleyeceğim, Duygu Hanım önerdiği için de içim ısındı psikolojik olarak, size de haber vermek istedim :)
miramoms_ panikanne_ ama melek hanım yeni başlamış hastası belki yoktur diye yönlendirmiştir belki bilemedim:(
panikanne_ miramoms_ Rica ederim 😇 Daha randevu almadım detaylı ultrasonumu Duygu hanıma göstereceğim Ekim’in ilk haftası birkaç hafta sonra da Melek hanıma giderim diye düşünüyorum.
panikanne_ miramoms_ Duygu hanım bana 5 senedir Adatıp’ta olduğunu ve takipli birçok hastası olduğunu söyledi randevularına da baktım ara ara boşluklar var :)
panikanne_ themommy Nihan hanıma hamileliğimin ilk zamanlarında gittim gayet güleryüzlü biri ama sanırım pek tecrübeli değilmiş :)
miramoms_ themommy duygu hanıma gidiyorım ama aynı anda hamileyiz kendisiyle o yüzden doktor bulmam lazım sen kime gidiyorsun
themommy miramoms_ Doktor arayışındayım henüz ben🥹 Duygu hanımı çok duyuyorum Ocak sonu gibi doğumu olacakmış sanırım, doğumdan sonra ne kadar süre izne çıkacak acaba?