berill__ Merhaba kızlar Bursa Şehir hastanesinde önerebileceğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı gidenler var mı acaba 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
nurrce berill__ gülen kübra nakışlı yüca. Kadın doktrların arasında en memnun kaldığım doktor oldu kendisi. Ama genel olarak erkek doktorlar daha sıcak yaklaşıyor diyebilirim. İkinci doğumum olacak orada. Bazı Kadın doktorların suratsızlığı dışında memnun kalmadığım bir durum yaşamadım.
happybus7 Bir kere gittim, bir daha kapısından dahi geçmem. Bursa’da düzgün bir devlet hastanesi olduğunu düşünmüyorum. Özele gider gitmez farkı anlıyorsunuz…
berill__ happybus7 kesinlikle yaa hiç ilgilenmiyolar büyük hastane oldugu icin midir bilmiyorum artık ama kac kere gittim ilgilenmiyolar doktor var suratimiza dahi bakmiyor asistan bakiyor hastalara boyle bisey mi var ya
berill__ nurrce gerçekten ya bak bende gittim sehir hastanesine kadın doktorlar çogu suratsız ve ilgilenmiyolar kadın doktor orada asistan bakıyor ilgilenmiyor doktor
nurrce berill__ bu ismini yazdığım doktor kendisi bakıyor denk gelmedim asistanının baktığına ama sanırım bazı günler doktorların kendisi bazı günlerde asistanı bakıyor.
kpsslianne berill__ demet haytoğlu 22.haftadayım özel hastane doktoru ilgisi var çok tatlı güleryüzlü ilgili 🫶