Ftmemne Benim 2 tane tuttu bakalım 3.de tutacak mı😂. Gerçi önceden yaş eklendiğini bilmiyordum Çin takvimine göre hesaplama farklıymış. Şu an Çin takvimi kız diyor. Rus takvimi erkek diyor 🤪
Ftmemne Seherr peki yaş hesabını ekledin iz mi? Çin takvimine göre yaşınızın kaç olduğunu hesaplamanızda gerekiyor çünkü
Seherr Ftmemne otomatik hesaplama vardı canım ordan yaptım ben farklı bir hesaplaması varsa bilgilenmek isterim :)
Asena2610 Benimkide yanlış dedi doktorum erkek dedi detaylidada erkek çıktı ama cin takvimi kız diyor ☺
Aysedgrlikrkmz Aspenya44 benim tuttu oğlum olacak inşaallah tabi doktor yanlış görmediyse emin olmak için detaylıyı bekliyoruz 😅
Yegino Aspenya44 benim hamileliğimin ilk başında erkek diyodu takvimde şimdi kız diyo anlamadım ama kızım olacak Allah nasip ederse ☺️
Ftmemne Seherr googleye yazın Çin takvimi yaş hesaplama diye hemen karşınıza çıkar. Şöyle ki Çin takvimi belli yıllarda doğanlara 1 yada 2 yaş ekleniyor. Mesela ben normal 32 yaşım ama Çin takvimine göre 33
Otherozge Aspenya44 ben inanmam genelde böyle seylere ama kızkardeşim baktı onda kız çıktı😂😂😂 kızım olacak nasipse 🙏🏻
Seherr Ftmemne dediğin gibi yaptım 1994 eylül doğumluyum çin takvimine göre yaş 25 erkek görünüyo ama doktor 14 haftalıkken kız dedi
Ftmemne Link atabilsem atacağım ama yapamıyorum malesef. Çin takvimi yaş hesaplama yazarsanız ilk çıkan yere tıklayıp seçeneği bulup altındaki yazıyı okusanız anlayacaksınız demek istediğimi
Ftmemne Seherr bakalım ilerleyen haftalarda değişecek mi bende merak ettim şimdi 😂 benim 2 si tuttu çünkü
Ftmemne Seherr Rus takvimine baktınızz mı peki? Hani onda eşinde doğum tarihi falan yazılıyor. Kan yenileme zamanına göre bakılan