htcbnu merhaba bende 4. Haftanın başında öğrendim beta 2000 olunca kese bakıldı kese aşağıda gibi dedi doktor akşama kadar hastanede bekledim transvajinal bakıldı kese gayet güzel yerde dendi neyse hastanede çok dolaşmaktan mı nedir akşam eve geldim kanamam başladı baya kırmızı ve yoğun şekilde. Hop acile gittik kese gözükmüyor Acil yatış dediler sabah tekrar transvajinale girdim kese yerinde ve sağlam dendi ama benim bu arada yaşadığım kanama çok fazla pıhtılı felan. Kalp atışı alana kadar yatacaksın dediler ama hastanede yaptıkları hiçbir şey yok ya bir progestan bile vermediler sadece yatıp stres olup duruyorum. Eşimle imza attık çıktık bir hafta bekledik ama benim bu süreçte kırmızı kahverengi karışık kanamam hala oldu neyse 5+2de özelde bir doktora gittim kalp atışını duyduk benim için mucizeydi öyle korkuyordum ki hani. Doktor ekstra ilaçlar fln yazdı dedi komple yatacaksın wc harici kalkmak yok. O ekstra ilaçlardan sonra benim kanama kahverengiye döndü. 9. Haftaya kadar böyle devam etti. Sonra geçti elhamdulillah ama ilk 4 ay yine rahat hareket etmek yok dedi doktor. 17. Hafta kontrolüne gittiğimde artık derin bi nefes alabilirsin çok şükür düşük tehliken kalmadı istersen spora bile gidebilirsin dedi. Ondan sonrası güzel oldu binlerce şükür. Bugün 21 haftalık olduk inşallah sağlıkla kavuşmak kısmet olur. Bebişin ömrü varsa bir şekilde o kadar kanamaya rağmen tutunabiliyomus ben bunu yaşayıp görmüş oldum. Allah ne derse o oluyor. Allahım evlatlarımıza sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💕