Esraa00 Kelebekkkk34 Benim doğru çıktı hurafe diyenler var ama Oğlumda hamileyken deli gibi tatlı yedim şuan tekrar hamileyim başından beri ekşi yemek istiyorum 🐥
Kubracns Kelebekkkk34 canım ikinci gebeliğim ilk oğlumda sürekli acı ekşi yedim şimdi de oğlan acı ekşi yiyorum asla tatlıyı yiyemiyorum
Alara6161 Kelebekkkk34 kıza hamileyim hem tatlı hem ekşi sürekli canım ister ama çoğunlukla tatlı delisiyim gecenin bi yarısı baklava yerken buluyorum kendimi evimde asla eksik olmaz bide kornişon turşu 😁😁 bi elimde baklava bi elimde kornişon beraber güzel gidiyor mideye 😆😆
esiii1 Kelebekkkk34 ben ilk 3 ay tatlı yiyince kusuyordum özelikle kakaolu şeyler mahvediyordu beni sürekli limon erik ekşi ne varsa greyfurt vb şeyler aşerdim yedim sonra 4.ayda geçti tatlı yemeye başladım ekşiden biraz soğudum bebeğim kız 😅 değişiyor yani sonlara doğru
nora1233 Kelebekkkk34 benim de tatlıyla pek aram yoktur severim ama sık tüketmezdim hamilelikte tatlıyı daha çok tüketiyorum şekerim de normal sadece aşerme ve cinsiyetimiz kız eski hurafelerde tatlıyı kıza yorarlarmış zaten ama herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi ki
balkiz16 Kelebekkkk34 aynısı bana oldu ekşi ağzıma değdiren biri değilimdir tatlı görmek istemedim ekşi yedim kız diye heveslenmiştim ikinci oğlum olacakmış 😀 pek inanmıyorum artık ben
Kelebekkkk34 balkiz16 ben de kız hissediyodum ama bu yorumlardan sonra oğlum olcağını düşünmeye başladım😊
0209almira Kelebekkkk34 Kızımda aşırı tatlı yerdim 😁 oğlumda hala tatliyla pek bı aram yok yediğim de midem bulanıyo 😁
zeyzeynur Kelebekkkk34 bende tuttu ya ye ekşiyi getir ayşeyi oldu bulantımda çoktu ama 3.aya kadar sürdü sadece
ms_annisko Kelebekkkk34 iki gebeliğimde de ekşi ve turşu yedim, ilk ve en çok canım onları çekti. Biri erkek biri kız 🫠 hiçbir hurafenin tuttuğunu görmedim ya 😂
Elifalyw1 Kelebekkkk34 hamileligin başinda bende sizn gibiydim turşu sevmeyen ben tursu yedim eksi yedim hep sonra bi anda tatliya döndüm oglm oluyor 😆
Busranur_mnts Kelebekkkk34 aynen orayı düşünüyorum da doktorun çalışma şekli değişmiş haftanın her günü yokmuş sorucam bakalım bş
miracam Kelebekkkk34 Bende tuttu😂 İki kızımda da limon ve erik aşırı yedim durduramıyordum kendimi şimdi oğluma hamileyim aşırı tatlı yiyorum pasta,kek,çikolata. Birde kızlarda bulantılarım hep oldu ama oğlumda olmadı.
Kelebekkkk34 miracam erkekte mide bulantısı yaşayan çok yok sanırım ya hep kızlara hamile olanların çok bulandığını görüyorum
Kelebekkkk34 minikfasulyeo evet ya korkuyorum zaten fazla yemekten neolur neolmaz diye bırakıyorum mecbur 😂 ödem falan yapar bide
dalyaluna35 Hurafe bunlar ya iki gebeligimde de kız cinsiyet. Ilkinde hep tatli aşerdim bunda hep eksi. Tamamen hormonal
Kelebekkkk34 subatsifir9 benimde aynı senin gibi şuana kadar bakalım senin neolcak 😅 bu başlık daha çok kafa karıştırdı bence çoğu insanda tersi olmuş oğlumuz olcak herhalde 😂