smkrky Kelebekkkk34 🤣ay bana kanadada yaşayan arkadaşım burda tam tersi ekşi yiyince erkek tatlı yiyince kız diyorlar demişti o yüzden hiç inanmıyorum hepimiz uydurmuşuz demek ki kendimize göre
Kelebekkkk34 smkrky kanada daha iyi tutturmuş sanki yorumdakilerin çoğu ekşi yemiş ve oğlu var 😂 ya da herkes bişey uydurmuş hangisi tutarsa artık😂
Ftmnur11 Kelebekkkk34 oglanda tatlı yedim bulantım hiç olmadı çok rahat geçirdim Bu da kız,berbat geciyor,bulantım oldu 4 ay kadar,tatlıdan nefret ettim resmen,aşırı ekşi ve tuzlu şeyler canım cekiyordu,hala tuzlu domates sevdalısıyım mesela 😄
Kelebekkkk34 Ftmnur11 sen ikisinde de tutturmuşsun tatlı ekşi olayını 😂 bide erkekte mide bulantısı olmuyo genelde sanırım
Busranur_mnts Kelebekkkk34 13+5 oluyor öğrenirim herhalde meryeme de aynı doktor o 13 haftalıkken söylemişti 14te kesin dedi kontrol randevusunda
Kelebekkkk34 minikfasulyeo ay ben de turşu suyu+turşu beraber yiyorum şimdi senin yazdıklarını okurken bile ağzım sulandı😂
minikfasulyeo Feride959595 Kelebekkkk34 😂😂 Hahaha Abartma yinede sinradan sıkıntı çıkıyor fazla tuzdan Ama varya tuz acayip bir şey ya kaşıkla bile yiyesim geliyor
blnmyld Kelebekkkk34 Valla bilmiyorum doğru mu ama bende tatlıdan tiksinmiştim hep ekşi şeyler yemek istiyordum kızım olacak 😀