clementine16 Merhaba kamuda öğretmenim analık izni başlama tarihim 38. hafta olarak mı hesaplanıyor doğum yaptığım gün olarak mı yaz tatiline geldi doğumum. Bir sitede hesaplayacaktım ancak izin başlangıç tarihi diyor ne yazacağımı bilemedim
Zulee clementine16 merhaba izine ne zaman çıktıysanız o zaman başlar, mesela doğumdan 1 ay önce çıktıysanız o zaman başlamış oluyor izin
senaygok clementine16 hocam bende öğretmenim doğum tarihinden itibaren başlıyor eğer çalışabilir izni aldığınız dönem okulda geçtiyse okulda olduğunuz süreyi doğum sonrasına ekletiyorsunuz
clementine16 Zulee 1 temmuzda yaz tatili başlıyor 22 temmuz 38. Haftam 5 ağustos doğum tarihim ben 38′e kadae çalışabilir almıştım 35′e kadar çalıştım
clementine16 cicekkkkiz ama 35+0 tam 1 temmuzdu yaz tatili başlangıcıydı çalışsak da çalışmasak da kalan 3 hafta yanıyor mu temmuz 22′ye kadar yani 38′inci haftama kadar almıştım yine de benim elimde olmadığı için tatil
cicekkkkiz clementine16 inanın hiç bilmiyorum ama başlangıç neyse onu sayıyorlar diye biliyorum. Ben de riskli gittiği için 32 de başlayacak muhtemelen iznim 🥲 aslında cok kötü böyle bebeğimizle geçireceğimiz günlerimiz yanıyor. Keşke buna da el atsalar doğurduğumuz an başlasa
Betul2306 Çalışabilir raporunun bir önemi yok malesef yaz tatili sonuçta doğum öncesi izniniz yanmış oluyor ,doğum sonrası da doğum yaptığınız tarihten itibaren sayılıyor yani 5 Ağustos tan itibaren 16 Hafta sayacaksiniz
babyonn Yaz tatilinde çalışır raporunun bir anlamı yok diye biliyorum maalesef yaza denk gelince yanıyor izinler çok saçma bari doğum olunca başlasın😐
clementine16 senaygok ben 32den 38e kadar çalışabilir aldım 35e kadar çalıştım sonra seminer bitti tatil başladı 🥲 okul olsa tamamlardım 38e
senaygok clementine16 hocam benimde yarıyıl tatiline denk gelecek bende eksik çalışacağım nasip böyleymiş olsun 😃
clementine16 senaygok sonrası yanacak öncesi yanmayacak diye biliyordum hocam valla hayırlısı artık kardan zarar :)
saege 38e kadar çalışabilir raporu aldıysanız 38+0’da doğum izniniz başlar. Yaz tatiline ne zaman girdiğinizin önemi yok. Önemli olan 38+0’daki izin başlangıç tarihi