allyslife zuzu_59 doktorunla görüş, doğuma daha varsa yüksek doz ilaç ile telafi etmeye çalışır, doğum yakınsa damardan takviye şart maalesef, gebelikte kan hızlı yükselmiyor
Siyah2418 rmy1 Benim 8 di taktırdım 1 ayda 11 oldu maşallah doktor Demir depon dolmuş zamanla kana karışır suanlik yeterli dedi
rmy1 allyslife bebeğim sabah akşam ferrum diye şuruba başlattı doktorum değiştirdi eğer yükseltmezse doğuma yakın serum veririz dedi 30.haftadayım
ayse_l06 Siyah2418 benim de 8 çıktı ve ferozinc kullanmayı bırakma dedi kullandıkça rahatsız oluyorum dedim kullanacaksın yapacak bisey yok denildi bana
Siyah2418 ayse_l06 ben serum taktırdım ilaç fayda etmiyor bende mi sıkıntı var bilmiyorum 8 de çok düşük ya ben 8 Ken bayılma fenalaşma çarpıntı falan çok kötüydüm elhamdülillah bu aralar iyiyim
ayse_l06 Siyah2418 cok gecmis olsun pazartesi tekrar bakılacak umarim benimde düzelmiştir zorda olsa ilacı almaya çalışıyorum ama anı baş dönmeleri çarpıntı ve halsizlik şikayetlerim devam ediyor
allyslife rmy1 evet haftan erkenmiş, sağlıkla kolaylıkla yükselsin inşaallah canım🥹 biz de yüksek doz sabah akşam kullanıyoruz 33′teyiz, 3 hafta sonra yükselmemiş olursa 36′da serum🫠