surpriz_anne Arkadaşlar bebek için ateşÖlçer , aspiratör deneyimleyip memnun kaldığınız teknolojik ürünler vs nelerdir henüz bunları almadım yorum okudukça kafam çok karışıyor kimin memnun kimi değil ne yapacağımı bilemez oldum
Asill01 surpriz_anne bende burda bekleyeyim walla bebek arabası yatak fln herkes farklı bişi dio bnmde beynim sulandı artk😂😂
Busranur_mnts surpriz_anne ateşölçer ve aspiratör nexus aldım ama manuel aspiratör daha kullanışlı elektrikli tam çekemiyor ve sesli
hunilii surpriz_anne ilk zamanlar için manuel aspiratör daha çok iş görür, bende babyvac da var süpürgeye takılandan çok seviyorum çevremde gören herkes de aldı çok memnun kaldı ama o biraz daha büyüdüğü zamanlar için. Elektrikli burun aspiratörlerinin de hepsinde kötü yorumlar vardı sadece babyhope diye bir marka çok övülüyordu ama stok bitmiş yetişemedim almaya🥲
gizembb_ Asill01 ateş ölçer braun kulaktan ölçer aldım 3 sendir sorunsuz kullanıyorum. Aspiratör de braun elektrikli ama onu pek kullanmadım diyebilirim eczaneden basit usul daha kolay geldi
surpriz_anne Asill01 aynı şekilde gizembb_ ben de yorumlarına baktım brauna bile bir şey diyen var anlamadım artık :((((((
miniksusamtanemm ateş ölçer olarak nexus aldım. braun fiyatı yğksek geldi diye almadım açıkçası. bi de wee baby normal koltuk altı ateş ölçer aldım. burun aspiratörü wee baby olanı aldım şu kendimizin ağzımızla çektiğimiz tipten. ateş ölçeri evde denedim gayet iyi kullnışlı geldi bana. diğerini henüz bebişim doğmadığından deneyimlemedim tabii. eğer aspiratör olarak bu aldığımı kullanamazsam diğerlerine şans veririm diye düşünüyorum. zaten ne alsam arada kalıyorum herkes farklı bir şeyler öneriyor e bi de sürekli her ürüne zam geliyor neye nasıl yetişeceğimi şaşırdım 🥲🥲 ama çok şükür ki bittii benim bu ıvır zıvır alışverişlerim. birkaç parça kıyafet eksiği var o da mağzalarda daha yazlık ürünler var diye bazı şeyleri alamadım o kadar. vallaaaAllah herkese yardımm etsinn hem çok eğlenceli hem çok kafa karıştırıcı birr süreçç
surpriz_anne miniksusamtanemm gerçekten sürecin kafa karışıklığı yordu yoksa her şey olumlu yorum olsa alırım geçerim kafamı da yormam ama öyle değil onu araştır bunu araştır bebek şampuanında bile memnun olmayanlar var olanlar var artık hiçbir şey anlamıyorum :( ve gerçekten pahalı braun bu arada ben de nexus düşünüyorum ama doğru ölçüp ölçmeyecekğinden korkuyorum
miniksusamtanemm surpriz_anne vall katılıyorum sana 🫠🫠 bende emin olamam diye koltuk altı olandan da aldım nedense ona daha çok güveniyorum 🤪 bende diğer işte bakım tarzı ürünleri bebeğin cildine uyum sağlayıp sağlayamayacak mı bilmediğim için hep küçük boy aldım. beğenirsek devam ederiz beğenmezsek en azından üzülmem elimde kaldı diye çünkü minicik gramajlı ürünlere bile çok para istiyorlar🫠
Denizj surpriz_anne nexus aldım kessinlikle doğru ölçmüyor 1 yıldır kullanıyorum 2 defa yanılttı evde 37.5 ölçüp hastaneye gittik orda 38.5 çıktı ilkinde hadi yolda yükselmiştir dedim ama iki defa olunca güvenirliği sorgulamak lazım koltuk altı olanlardan alabilirsiniz uygun fiyatlı ilk etapta iş de görür ama bebiş büyüdükçe onu kullanmanıza izin vermiyor
hunilii surpriz_anne manuel olanların birbirinden çok farkı yok bende wee baby alacağım büyük oğluma ebebekten almıştım ana markasını hatırlamıyorum hiç
surpriz_anne miniksusamtanemm gerçekten öyle o kadar haklısın ki bir de her şey minimum 1000 TL 2000 TL insan ikişerli üçerli alamıyor da :( süreç bakalım ne gösterecek bizim için en kolayı olsun 😥