melikeaytekin Arkadaslar son uc gundur tansıyonum 9/6 ya dusuyor ve elım ayagım tutmuyor bulantım gelıyor regl gecıkmmede var bu belırtı olabılırmj
hbyag melikeaytekin ilk haftalar benimde hep 9 6 ya da 8 5 falan çıkıyordu gebelikten oluyor normal bir durum dedi Dr. Düşük olması değil yüksek olması sıkıntı dedi.
mamymir melikeaytekin yeme içme yorulma dışında duygusal olarak herhangi olumlu veya olumsuz bir şey yaşadınız mı bunlar da çok etkiliyor
melikeaytekin Bu arsda normalde tansıyonu hep 12 13/8 falan olan bırıydım nabzımda bugunkerde 116 cıkıyor
melikeaytekin xxR4bia elim ayagım kalkmıyor benım yatıyorum hep test yapmadım ama 3 gun gecıkmemım bugun
melismersin melikeaytekin hamileyken hep bu tansiyonla gezdim ben. Ama 12/8 de bana çok yüksek geliyor normalde de hamileykende burun kanaması yapıyordu. Ama doktorum düşük tansiyon gebelikte çok normal demişti yüksek olunca sorun oluyor
melikeaytekin melismersin normal tansıyonum o tarz oluyıdu ama âdet gecıkmesı başladı başlayalıda bu sekılde dustu nabzımda tam tersı ıyce yuksek atıyor
melikeaytekin temmuzonbir acaba neden oyle ınsalah bende gebeyimdir bu yaaadıklarım bos degıldır bıde aılemım yanındayım halımden anlıyolar heycanlanıyolar 🥹
temmuzonbir melikeaytekin Rabbim inşAllah nasip etmiştir yoksada em kısa zamanda nasip etsin canım, neden böyle olduğuna dair bir açıklama yapamadı doktorum sadece gebelikte tansiyon düşüklüğü yada yüksekliği olabiliyor yüksek olmasından çok daha iyi dedi
melikeaytekin temmuzonbir anladım canım ınsallah mesela kımyasal gebelıkde beta ogrendıgımdede tansıyonum yuksektı ozamanlar 13 falan cıkuyodu zaten kımyasal olmustu sımdıde varmı bılmıuorum ama belırtıler ılk defa bukadar gumbur gumbur