ela1128 ilknur22 son 33 2gün hastanede yattım boğazlarım şişti enfeksiyon çıktı kanımda taşikardi oldu bebekte çok şükür çıktık artık ne zaman gelmek isterse paşa ama açılma yok rahim ağzı uzunluğu olması gerektiği kadar
ilknur22 ela1128 sağ Salim gelsinler de nasıl geleceklerine kendileri karar veriyor paşaların canı nasıl isterse
ysmncnr2023 Uygulamaya göre son 21 gün gözüküyor ama normal olacağı için ne zaman gelir diye beklemedeyiz şimdiden
esiii1 ilknur22 bizim son 12 gün bebişte tık yok pazartesi 39 oluyorum kontrole gidicem bakalım neler olacak gelsin artık 😅🤲🏻
ilknur22 esiii1 bizimki de hareketleri azalıyor yavaş yavaş ama babasını duyunca tut tutabilirsen 😂😂😂
mucizem_11 esiii1 ben de aynı durumdayım ama bugün doktor çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi haftamız sizinle aynı bakalım ne zaman gelecek bebişler heyecanlı bir bekleyiş 😃
ridra ilknur22 bizimde uygulamaya göre son 29 gün kaldı 🥲 Heyecan bastı 3 kere Nst girdim tık yok nasıl olacak belli değil normal doğuma engel bir durum yok şuanlık hayırlısı ile bekliyoruz 🙏🥹🩷
esiii1 mucizem_11 yaaa ayy hadi hayırlısı bir sancıda doğururuz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım çok heyecanlıyım ilk bebek ve merak ediyorum aşırı bebeğimi 🤲🏻