meri142334 zhdecviii evet bende kullanıyorum 13 hafta olduk belki geçmiştir diyerek bir gece içmedim o gün mahvoldum 6.haftadan beri hergün kullanıyorum
hiraa1 zhdecviii geceleri yatmadan 2 tane içiyorum. Gündüzleri asla bulantım olmuyor ben çok faydasını gördüm. Gündüzleri de eğer bulantım olursa hissedersem 1tane daha içiyorum. Ama 2. Trimestere geçtim bırakmayı düşünüyorum bulantım olmuyor gibi ama cesaret de edemiyorum
Guzelanniss zhdecviii ben kullanıyorum canım 6. Haftamdan beri şuan 23 haftalığız hala devam ediyorum dün içmedim belki daha bulanmaz bırakayım diye ama devam maalesef o olmasa yapamam
2cocukluannee @zhdecviii benn çok memnunum iyiki varmış o ilaç yoksa benim tüm hamileleigim zehir olacaktı hergun kullanıyorum yatarken onu yutmadigim gün günüm çok kötü geçiyor ilk bebeğimde 9 ay kullandım bir zararı da yok
2cocukluannee @zhdecviii emin olun ki olur gece yatarken iki tane dedi doktor gün içinde iki tane içme hakkin var dedi
zhdecviii 2cocukluannee ben bir sabah içtim biraz hafifledi gibi bulantım bir de akşam yatmadan önce içmeyi düşünüyorum gece mide bulantım çok fazla oluyor
saadetsk Ben kullandım maalesef bende hiç işe yaramadı. Ama bende hiperemezis var belki sizdeki normal hamilelik bulantısıysa işe yarar. Ben zofer kullanıyorum. 23. Haftadayız şuan. Kullanmadığım gün sayısız kere kusuyorum
2cocukluannee @zhdecviii canım dediğim gibi yap çok faydasını görürsün gece yatmadan 2 tane yut günün zaten çok güzel geçecek eğer geçmez diye dusunuyorsan birde sabah iç