Buse67 Kızlar çok merak ediyorum . Bu yüzden de umutsuzluğa düşüyorum. Regl öncesi tek göğsü ağrıyan hamilelik öncesi aynı belirtiyle karşılaşan var mı Benim regl öncesi tek göğsüm ağrır hep ama hamilelik belirtisini de tek göğüs ağrısıyla öğrenen var mııı
gunebakann Buse67 Bence her gebelik birbirinden çok farklı,kızıma hamileliğimde göğüslerim her regl öncesinden çok daha ağrılı ve acılıydı,bir sonraki gebeliğimde ise göğüs hassasiyetim sadece dokununca oluşan bir hassasiyet vardı yok gibiydi yani
feslegen50 Buse67 ayy göğüs ağrısını hiç sevmiyorum çok şükür nazar degdirmim ama artık adet öncesi bile benim göğüslerim agrimiyor belirti aramayı da bıraktım artık 😃
Buse67 gunebakann haklısın canım hiç gebelik olmadığı için acaba tek göğüs ağrım olunca yine mi olmadı diye umudum kırılıyor
gunebakann Buse67 Çoğu kişi bazen hiç belirtisi olmadan gebelik geçiriyor,inşaallah Allah gönlüne göre versin ☺️
feslegen50 Buse67 test yapmayi ve belirti aramayı bıraktım ama genel olarakta olcak mı olmicak mi stresink bırakamadım malesef