Kocaer ayseyallz bende seninle aynı tarihteyim canım 22-23 ağustosta lekelenmem oldu acaba yerleşme kanaması mı uygulama dediğin gibi 3+2 benimde birbirimizi haberdar edelim bari
ayseyallz Kocaer tamam olur ben yarın gene ilk idrarla deneyeceğim gene silik çıkarsa acilden kan vereceğim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Kocaer ayseyallz ilk defa test yapmadım normalde yapardım dayanamazdım ama çok fazla yalancı pozitif denk geldi zamanında ondan dolayı Eylül 1 E kadar bekleyeyim o gün kan vereyim diyorum ama bakalım
ayseyallz Kocaer 8 Ağustos adet bitişten 21 ağustosa kadar birliktelik yaşadım spiralim vardı geçen ay çıkardığım için herkes hemen hamile kalırsın dikkat et diyordu bilmiyorum
limonita ayseyallz var gibi. Benimde ilk boyle cikti ‘predictor early’ diye bi marka var en iyisi piyasada ondan alip yapin derim
rumeysa_5567 bebetime 3 tane test almıştım bana da böyle çıkardı kan sonucum negatifti ve etrafımdakilere de hep yalancı çıkardı,inşAllah hamileliktir canım
yamrr_ars rumeysa_5567 markayı hatırlamıyorum benim de başıma geldi farklı markalar hepsinde anında çift yalancı verdi
beeetul ayseyallz Var canım, silik olmasının nedeni çok yeni olduğundan diye düşünüyorum. Hayırlı olsun şimdiden