Saimeeeee Helinroj çok istiyorum bende ilk normal ikinci sezeryan şuan üçüncüyü normal istiyorum Zeynep Kamile gidiyorum şuan bakalım ne olcak bilmiyom
Helinroj Saimeeeee ben öyle bir ihtimalin olduğunu bilmiyordum sağlık ocağındaki hemsirem söyledi ama ilk dogumumla ikinci arasında 3 sene olucak olabilir mi bilmiyorum
Saimeeeee Helinroj benim iki seneye yakın ihtimalim biraz az 🙁 daha doğrusu riskleri oluyor Üç sene olabilecek bir aralık ama kabul edebilirler İns hayırlısıyla dogsunlar
Helinroj Saimeeeee 21+4 haftalık başakşehir çam ve sakura hastabesine gidiyorum sabit bir doktorum yok şuan sadece detaylı ultrason ikili test felan orda yaptırdım doğumu da orda düşünüyorum
Busranur_mnts Helinroj zeyenp kamilde var diye biliyorum çam sakura yapmıyor 3 sene arası gayet iyi aslında
Busranur_mnts Saimeeeee benim bildiğim orda yok sadece Zeynep kamilde ssvd polikliniği var Aylin doktor
Helinroj Busranur_mnts ben öyle bir poliklinik olduğunu sizden öğrenmiş oldum teşekkür ederim hiç araştırmamıstim Zeynep Kamil bana çok uzak kalıyor maalesef yaaa 🙈
Busranur_mnts Helinroj metrobüsle yakın bi şekilde ulaşım sağlarsınız ben hsg filmi için Arnavutköyden Zeynep kamile gitmiştim sabah 6da🤣