Meral_63 İlk çocugumun burnunun üstunde damar var kaynanam gile dün akşam gittim hep diyo ikincide erkek diye böyle bir gerceklik var mı yasayan varmı ? Gebeliğimi 6haftalik sanıyorlar 🤣 geç söyledim biraz 11+4olan biz 😂
bebekananas Meral_63 alakası yok görümcemin oğlunun ki çok belirgindi geçmedi hala duruyor kızı oldu . Bende şeyi duydum çocuğun saçının arkası ensesiyle ilgili bişey varmış o doğru çıkıyormuş ama neydi unuttum
Zehraaklc Meral_63 hurafe mi bilmem ama benim kızımda da var ve şuan hamileyim erkek bebeğe. Etrafımdaki bütün tanıdıklarimda olanların da gercekten arkası erkek oldu
pembeniz bebekananas o da uydurma 🤣tanıdığımızın kızının saçının arkası üçgen bitiyordu herkes arkası erkek dedi yine kızı oluyor
Meral_63 Zehraaklc bizde de öyle vala gerçek mi hurafe mi şansmi bilmiyorum 🤣 benim kızımda da var işte haftaya gidecem bakalım doğru çıkacak mi gönlüm hislerim erkek bebiş ten yana ama kısmet hayırlısi olsun inşallah
esma_acun Meral_63 hurafe bunlar. Benim bir arkadaşımın oğlunda da vardı kızı oldu şimdi. Benimde oğlumda var şuan daha cinsiyet öğrenmedim ama bence kızım olacak😁🩷
bebekananas pembeniz banada kızımın ki arkası kız demekmiş ensesinde ki şekilden dolayı hepsi kızın olur diyor ve hamile değilim 😂
pembeniz bebekananas inanma inanma 😂benim oğlumunda saçının arkası düz bitiyor kızın olacak dediler tutarsa söylerim 😄
bebekananas pembeniz bekliyorum aşkım dua et de ben de hamile kalayım kolaylıkla 1 buçuk sene oldu olmuyor 😭 bir kızım var birde oğlum olsun iki meyveyi de tadayım
sevimlipandahii Meral_63 benim kardeşim de vardı herkes sonraki erkek olucak diyordu o da kız oldu tamamen yalan bence 😂 Ama senin bebeği erkek hissediyorum nedense
Meral_63 sevimlipandahii 🥹🫂 hayrılsii inşallah inşallah bende çok his ediyorum Bebeğin teyzesi sen olarak erkek hissediyorsun 🥰🙈
bebek_annesiii Meral_63 Benim ilk kızım da vardı herkes arkası kesin erkek dedi ama bi kızım daha oldu. Onunda aynısı var hamileyim cinsiyeti belli değil batıl inanç bence ya hurafe.
Siyah2418 Meral_63 Herkes öyle diyor ama bilmiyorum ilk kızın oldu onda vardı ikinci oğlum oldu ikinci oğlum da vardı şimdi 3. Bebeğime hamileyim erkek 😅
avokados Meral_63 asla böyle şeylere inanmam muhtemelen denk gelmiştir ama benim kızımda var şuan 5 yaşında hala var ve ikinci erkek😅