yazgulkurt benimsin21 öylede şimdi bulantı falan olunca adam supeleniyo zaten de en iyisi önce kendim emin olayım yada eşime soyliycem test alacak başak test aldiracagim kimse yok koyde olunca bende çarşıya gidemiyorum
benimsin21 yazgulkurt bende öyleyim malesef köy olunca çıkmak zor oluyor çarşıya fln işin düşmez mi hiç o ara alsan kendine yada trendyoldan PTT ile getiriyorlar mi satıcıya sorup sipariş versen. Hem sürpriz yapmış olursun eşine
benimsin21 yazgulkurt Bekle o zmn cnm sabret kafanı dağıt hiç dusunme günün gelene kdr ne zmn çarşıya çıksan da sürekli gebelik testin evde bulunsun. Sende benm gibi sabırsızsn evde hep gebelik testi bulunduruyorm ama reglma günler kala kullanıp bitiriyorm😁
yazgulkurt benimsin21 ay evet ya yaptığına pismanim keşke iki gün daha bekleyebilseydim zamanda gecmiyoki
yazgulkurt benimsin21 şimdi bişi sorcam ben Trendyol dal test alsam sonra kart hareketlerinden test aldığımmi yazar yoksa Trendyol diyemi yazar
benimsin21 yazgulkurt Ne aldığın belli olmuyor sadece trendyoldan sipariş girdiğin belli oluyor o kdr.
yazgulkurt fatma5426 anladım teşekkürler beki hastaneye giderim direk halsızlığım çok geceleride düzenli uyuyamıyorum
fatma5426 yazgulkurt çıkadabilir çıkmayadbailir canım geç döllenme olduysa bence biraz daha beklesen daha iyi
yazgulkurt benimsin21 aman kalsın em iyisi zaten PTT geç getiriyo bı eşimin kulağını ufaktan cinllatip hastaneye gidip direk