yazgulkurt Merhaba arkadaşlar ben geçen ay adet oldum ama 3 gün hafif 2 gün normal adet kanaması oldu şu an bazı belirtiler var dünden beride baya mide bulantısı var bişi yiyemedim sizce hamile olabilirmiyim
didsk yazgulkurt canim benim test yapmadan bilemezsin, bu belirtiler normalde olabilir gebelikte olabilir
armut01 İnşallah İsteyen Anne Babalar Olarak Mucizemize En Yakın Zamanda Kavuşuruz Sağlıklı Olsun Yeterli🤲🏻🥰
kadeerrr1 Kızlaaarr beta 14,75 yarın adet günüm ama kanama var doktor olabilir dedi Progestan başlattı bu durumu yaşayan var mı
rumeysainan Betaya göre evet ama kimyasal olabilir beta artışını kontrol edin iki gün sonra kanamalar normal değildir bende aynı şeyi üç defa yaşadım
bsrasl11 2 Güne bir kan ver beta 2 katına çıkması lazım ben 15 gün kanama yaşadım bebeğim şu an 18 haftalık
kadeerrr1 bsrasl11 benim ki de şu an adet gibi sabah kanamahafif vardı ona rağmen testim 2 katına çıkmıştı
burya Benim de regl 1 hafta geçti dün beta 32 çıktı ama doktor betaya düşük dedi 2 güne bir betaya bakacağız