Merhaba kızlar sizin yorumunuza ihtiyacım var🥲 aylar önce migren teşhisi koydular bana tam migren teşhisi de denilmez aslında şüpheleniyorlardı beni Mr koydular o zaman çocuğumun olduğunu bilmiyordum altı haftalıkmışım et parçasıydı ona rağmen çok tedirgin oldum ve korktum çocuğuma bir şey olur diye MR sonucunu görmek için hastaneye gittim ve o gün ufak bir tartışma oldu sonuçlara bakılamadım bir daha o doktora gitmedim aylar sonra tekrardan farklı bir doktorun yanına gittim ve benden MR çekmemi istedi MR sonucuma bile bakmadan bu yorumu söyledi bana ben de şu an 14 haftalık olduğum için ayrıca daha da korkmaya başladım çünkü şu an bütün vücudu oluşmuş bir şekilde çocuğumun zarar gelir diye korkuyorum ama dün geceden ve bu saate kadar sol taraftan başlayan gözüme kadar atan bir ağrı var artık dayanamıyorum ağrısına Sizce bu hamilelikten dolayı mı yoksa migren mi ve sizce gitmem gerekiyor mu tekrardan emara girsem bir şey olur mu (sonuçlara bakılmadığı için hamileliğimi öğrendiğim için bende sonuçları yapay zekaya atım temiz diye yorum yapmıştı)