miracam Kızlar merhaba şehir hastanesinde ayrıntılıya giren varmı? Dikkat etmem gereken birşey varmı aç ,tok? mesanenin dolu olması gibi şeyler? Birde memnun kaldınız mı 8 eylülde gideceğim Allah nasip ederse.
princesmom_ miracam Yok gidersen daha iyi olur tabi. Mesane dolu olsun öncesinde su içiyorsun zaten çoğu yerde öyle zaten
lallalalal miracam tok gidin mesane boş olsun ki bastirdiklarinda rahat olun gökçe hanıma gitmiştim çokta memnun kalmıştım
lallalalal miracam yarım saat 45 dk sürüyor hayır vermedi ama resim video çekmeye izin veriyor en sonda eğer biryerlerini görmezse başka zamaana randevu veriyor
miracam lallalalal İnşallah görürde bir daha gitmem hastanelerden nefret ediyorum😂 Teşekkür ederim♥️🥰
miracam sabirsizannecik Kadın doğuma gittim şehir hastanesinde o sırada zaten riskli gebelik olarak geçiyordum tarlusal ve cimzia iğne kullandığım için doktorum bi kağıda yazdı ve rica etti sağolsun perinatoloji doktoru da randevu verdi
Pofidik123_ miracam hangi doktora gidiyorsun canım bende iki gebeliğimde özel talipliydim bu sefer şehir hastanesinden bakıyorum ama doktorları hakkında hiç bi bilgim yok memnunmusun doktorundan
Pofidik123_ miracam bakalım artık bi iki doktor tavsiyesi aldım denicem hepsini hanginden memnun kalırsam artık teşekkürler canım sağol 😊🥰