smskslck Hanımlar Çam Sakura‘ya Perinatoloji‘ye gideniniz var mı hangi doktoru tavsiye edersiniz bilgi edinmek için yazıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
yakutfamilia smskslck Kübra kurt bilirer iyi tavsiye sevilirim. eski açılan post Lara da bakın orda da tavsiyeler oluyor
yigido_58 smskslck Sarıyer çayırbaşı Etfal de Alihan Furkan Şenal vardı kadın doğum uzmanı gebeliğimin başından beri ona gidiyordum Perinatoloji olarak Başakşehire gitti çok iyi bir doktordu ona alabilirsiniz memnun kalacağınıza inanıyorum ☺️
ROjin34 smskslck Barış Boza o kadar güzel bir doktor ki ne sorarsanız sorun asla ters bir cümle kullanmıyor herşeyi çok güzel bir şekilde cevaplıyor
Duduuu60 ROjin34 bende barış bozadan cuma gününe randevu aldım baya araştirdim yorumlar guzeldi ins sizinde dediğiniz gibi ilgilidir😃
ROjin34 Duduuu60 Valla canım ben çok memnun kaldım o kadar doktorlara gittim özele bile gittik eşimle birtek o doktor içimi rahatlattı konuşması ile 40dk içeride kaldım herşeye en ince detaya kadar baktı
smskslck Çok teşekkür ederim hanımlar bende riskli bir gebelik geçiriyorum o yüzden bilgi almak istedim Allah razı olsun
sanli_hh smskslck yakalayabilirseniz Hakan Erenel e randevu alın. Kendisi ile acil kanama ve hastane yatışım ile tanışmıştım. Çoooook ilgili, bilgili, merhametli ve iyi bir hekim.