yagmur_alkis 10+6 gece ve gündüz miyde yanmaları bas donmesi halsizlik sizde de var mı iştahsızlık ve miyde yanması beni mahfetti 🙂↕️
n86selda 10 haftamda başladı benimde yanma ve bulantı başladığından küçük bir parça beyaz ekmek peynir yaptım bastırırdı sende bir dene istersen ve kefir içtim oda bastırıyor
n86selda yagmur_alkis mide yanması malesef geçmeyecek aksine artacak bebek büyüdükçe ama bulantım ve halsizlik uykusuzluk hali 12.ci haftada pat diye bitti sanki soda da mide yanmasına iyi geliyor benimde yanmam arttı biraz 16.cı haftama girmek üzereyim
yagmur_alkis n86selda oğlumda hiç olmamıştı miyde yanmam ama bu bebeğimde aşırı fazla yanma ve iştahsızlık var kahvaltı tek öğünüm öğlende meyve bu kadar 7 kilo verdim
n86selda yagmur_alkis çok aç kalmakta yanma ve bulantı yapıyor az az sık sık yemeye çalışıyorum bende
n86selda yagmur_alkis az az şifa niyetine bende bir iştahla murfağa giriyordum hazırlarken midem bulanırdı tabağıma az alırdım acıkırsam sonra tekrar yerdim işk zamanlar böyle ne yapalım bebişe şifa niyetine diyoruz