tosbix Kızlar sizdede oldumu sadece bendemi anlamadım Hormonlardan mı kaşlarımı 1 hafta önce aldırdım bugün bir baktım çıkmış birde çenemde siyah tüyler çıkıyordu iğneli epilasyonla aldırmıştım onları bir baktım bugün 2 tane çıkmış ayy napıcam daha yolun başındayım kıl yumağı olmayayım sonuna kadar 😂
aydanatik tosbix bende 18 haftalık hamileyim komple ağdaya gidiyorum kuaföre eskiden 2 ayda bir giderdim şimdi ayda bir bacaklarım üstü tertemizdi almazdı şimdi heryerimde çıkıyor göbeğim bile kocamın göbeği gibi olmasından korkuyorum
vascenceloss tosbix ben de epilasyona gitmiştim bacaklarımda hiç yoktu şimdi kalınlı inceli çıkıyor resmen sinirlerim bozuluyor
mervenurkartal tosbix bende aynı yüzümde sakal çıkacak nerdeyse, bacağımı sabah alıyorum akşama çıkmış oluyor doğurana kadar annelikten babalığa geçiş yapcam sanırım :)
Bebeask Ben daha bugün anneme söyleniyordum hayatımda bu kadar tuylenmedim diye😔 hatta bu konuya çok üzülüyorum 😔bende 16 haftalık hamileyim. Yüzüm çok kötü. Keşke başka yerde kıllanma artsaydi
tosbix Bebeask of of benim zaten böyle bir problemim ergenlimten beri olduğu in iğneli epikasyona gidip bitirmiştim yenidmw çıkıyorlar galiba gitti bütün emekler 🥹
jrgenc Hiç kıllanmadan, çatlamadan bebek gibi hamilelik geçirenlere imreniyorum benimde göbeğimde çenemde kalın kalın tüyler çıktı 27. Haftadan sonra çatlamaya başladım ne yapsam engel olamadım genetik galiba birazda
tosbix jrgenc of of adamlarda soğuyacak o değil ben bile bir baktım amanın dedim sakalım çıkmış resmen 😂
tosbix mervenurkartal ay benim çenemde çıkmış topsakalım var 2 tane birden birde adam gördüysede ses etmedi heralde sabah bir gördüm şok oldum 😂