sahidetorun Merhaba 12 haftalık gebeyim ama göbeğim neredeyse hiç çıkmadı acaba bebeğim beslenemiyor mu vs diye düşünmekten kendimi alamıyorum ve sürekli ya kalbi durduysa o yüzden büyümüyorsa gibi düşüncelere kapılıyorum siz bu durumu yaşadınız mı ?
senati sahidetorun canım olur mu öyle şey bazen iç karın geniş olduğu için hemen çıkmıyor dışarı benimde çok geç farkedildi böyle kaygılanıyorsan doktora gözük kendi kendine boşuna stres yapma
temmuzonbir sahidetorun hiç alakası yok bebek beslenirde büyürde kendini strese sokma herkesin göbeği erken çıkmaz bünyeden bünyeye fark eder
nurrisko sahidetorun ilk hamilelikte çok normal canım. 5.5 6 aylıkken çıkmıştı benim çünkü çok zayıftım. herkes bana sen bebeğe bakamıyorsun bile dedi ama şu an 11 kilo 16 aylık bi oğlum var gülüm asla dert etme. mesela 2. bebeğime hamileyim 5.5 haftalık olmasına rağmen karnım hafiften gösterdi kendisini. sıkı bir balon gibi şu an rahmin. yavaş yavaş büyüyecek 🥺🥺🥺
nurrisko sahidetorun ve kaygıların çok normal her annede oluyor o ama emin ol annesi sensin ve bir şey olsa kesinlikle hissedersin. bu günlerin tadını çıakr çnkü karnında ki 1 saniyesini bile özlüyorsun 😭 hamilelik muazzam bir şey bol bol karnını sev bebeğinle konuş emin ol geçer kaygın
sahidetorun senati ilk gebeliğim olduğu için ve biraz da zor gebe kaldım açıkçası o yüzden sanırım sürekli kaygılarım teşekkür ederim bu arada yorumunuz icin
senati sahidetorun canım ya o kaygı stres 9 ay sürüyor zaten doğduktan sonrada devam ediyor ama içini ferah tutmaya çalış annelik böyle birşey 😂🌸
temmuzonbir sahidetorun benimde ilk gebeliğim, keyfini sür zaman geçecek benim gibi 25 haftaya geleceksin bir anda
sahidetorun nurrisko Allah uzun sağlıklı ömür versin bebeklerinize inşallah ❤️ çok teşekkür ederim desteğiniz icin
bambitoo_ Haftada zaten ilk gebelikte karnı çıkanı görmedim açıkçası benim 17 den sonra çıkmaya başladı. 20. Haftam bitiyor dar giymediğim sürece pek karnım yok henüz. Bebeğin gelişimiyle karnın büyüklüğünün bir alakası yok yani☺️
minikfasulyeo sahidetorun bu düşünceden hemen cikmani tavsiye ediyorum doğuma kadar yer bitirir seni Psikolojini bozar 😂 Allah’a sığın besmele çek Önünde uzun zaman var doğuma Çıldırırsın
sahidetorun minikfasulyeo kontrole gidiyorum her şey normal gözüküyor ama yine de rahatlayamıyorum yetersizlik hissim çok fazla
minikfasulyeo sahidetorun hamilelik psikolojisi bu bacım Strese girme bebeği de etkiler O haftaların kıymetini bil ilerleyen haftalarda Keşke bu zamanlar böyle düşünmeseydim dersin Bebeğin gayet iyiyse problem yok 🌸💖
sahidetorun fidan_emine ben de aynı durumdayım kendim de hiç kilo almadım göbeğim falan da hiç çıkmadı
hemingway sahidetorun kilon nasıl peki? Ben kilolu olduğum için 15.haftadan sonra anca alt göbeğim hafif çıkmıştı
sahidetorun hemingway 51 kilo ile hamile kaldım şu an 50-51 kilo arası gidip geliyorum hiç almadım kilo iştahım pek yok maalesef
hemingway sahidetorun bazıları hamileliğinde bebek büyümesi hariç hiç kilo bile almıyor merak etme eğer kontrollerinde bebek sağlıklıysa kaygılanmana gerek yok herkesin vücut yapısı farklı ben genelde de çok yesem çabuk kilo alan biriyim ben almıştım o yüzden genelde zayıf olanlar kilo almıyor bebeğin kilosu hariç ama farklı sağlık problemi olma ihtimalini düşünüyorsan kontrole git ama kötü hissetme