Papatya00 Smyyy baya bi zaman yatar aslında. bende ikea beşiğini düşünüyorum ama sallanmıyor beşik deyince akla sallanan bişey geliyor tecrübeli anneler yazarsa sevinirim sallanmayanı alsam pişman olur muyum kullanışlı olaz mı acaba?
Papatya00 Smyyy solgul bebek karyolası diye geçiyor bende internetten bakıp beğenmiştim mağazasına gittim baktım ki sallanmıyor
Kahramanlar Bir büyük beşik alın birde portatif ben paşa hamak almıştım kolik sancısına birebir çok sağlam eşim gelince dolabın üzerinden alırsa yıkayıp kuracağım toplanıp çantaya konuyor 2 dk sürmüyor toplanma battaniye de sallıyor gibi his veriyor bebeğide sarıyor kumaşı linkini bulayım atayım
Smyyy Kahramanlar çok büyük almak istemiyorum 2 3 yaşına kadar kullandıktan sonra beşiği tamamen kaldırırım diye
Kahramanlar Papatya00 10 yaşındaki kızımı bile tartıyor o keyfine biniyor 😂sığanq kadar binebilir e bebektekini görmedim civilden almıştım ben
Kahramanlar Smyyy Pasa Bebek Hamağı 0-3 Yaş Bebek Çocuk Hamak Krem Rengi https://www.hepsiburada.com/pasa-bebek-hamagi-0-3-yas-bebek-cocuk-hamak-krem-rengi-p-HBV00000IQDZP?magaza=EnuygunBizde