kps surraa geç döllenmedir muhtemelen düşük çıkmasından ziyade 2 günde 2 katı en düşük %35 artması isteniyor
masella surraa yumurtlama takibi yapanlar işin yumurtlamadan sonraki gün sayısı diyebilirim. Yada reglinize kaç gün varken diye sorayım?🤗
blgmrd masella bugün belirti sayılabilecek şeyleri yaşıyorum çok erken daha ama acaba mı dedirtiyor insana 🥹
masella blgmrd ben 5 gündür aşırı göğüs ağrısı yaşıyorum normalde bu kadar şişip hassaslaşmaz. Yarın sabahki testim umarım net pozitif çıkar🥹 belirti aramak yok demiştim ama insan yapamıyor
masella masella  Bu sabahli awox böyle çıktı kızlar görüyor musunuz bilmiyorum ama ne umutluyum ne umutsuz kaldım arada🥹
eaydin1 masella yaptım ben pozitif bat 29 🫣 tahmını 11 dpo yada 12 dpo diye hesapladım şükürki yanılmamısım belırtıler hamılelıkmıs
masella eaydin1 ayyy çok sevindim 🥰🙏🏻 belirtiler nelerdi? Bendede var kasık ağrısı ve 4 5 gündür göğüs ağrısı var ve göğüslerim şişti. Birde ara ara akıntım oluyor. Senin belirtiler neydi🥹
masella egeemomms yaaaa son umut dpo12. Bende dpo12yi bekliyorum bu sabahki varla yok arası çok silikti. O yüzden güvenmiyorum 🥹
eaydin1 masella ilk belirtim gögüs agrımdı somra baş dönmem başladı üç gündürdü kasıklarım cok agrıyordu İnsallah sende güzel sonuclar görürsün test yapıcakmısın :)
masella egeemomms Rabbim inşallah yormadan aratmadan sağlıkla nasip etsin sana, bana isteyen bekleyen herkese AMİİİN 🙏🏻❤️