emine136 m_t bende gördüm bi ara bi kaç gün denedim iyi gelmedi pcosta bazen tam tersi etki yapabiliyor tüylenmem artı adetim ondan sonra dahada uzun sördü korktum bıraktım ters tepti
isil_b emine136 avakoda yemenizi öneririm birde ovülasyon testi kullanın yumurtlama gününe göre ilerleyin tam yumurtlama günümüzü bilemiyoruz çünkü kaçırmamak için kit çok önemli
emine136 tgbinc inşallah canım bana sadece yumurtlamam için ilaç verdi takviye vermedi çünkü hep takviye aldım vitaminler fln hep içtim ondan vermedi galiba inşallah yumurtlama olurda hamilelik olur bu ay eylül ayı bana hamilelikle gelir allah nasip etsin cümlemize
emine136 bbebee inşallah bende de ilaç işe yarar da ilk aydan hamile kalırım allah nasip etsin inşallah🥰
meta6731 emine136 Amin canım rabbim kalbindeki tüm dilekleri kabul etsinen hayırlı olacak şekilde 🙏🙏❤️❤️
esz34 busbusbu devletteki doktorlara pcos tanısı koymak yasaklanmış mı acaba 🤣 son 2 senede 3 kere falan gitmişimdir devlette doktora ki en sonuncusu mayıstaydı. Pcos’un lafını bile eden olmadı. Bu yaz 2 ayrı özel doktora gittim ikisi de pcos dedi. Şaka gibi
busbusbu esz34 hiç bir şeyi tedavi etmekle uğraşmadıkları içindir, ayrıca asla demir serumu da vermiyor devlette dpktorlar onlara kalsa kan değerlerimiz de gayet normal her zaman
esz34 busbusbu pcos zaten tıp dünyasının kadın bedeniyle asla ilgilenmediğinin ispatı olan bir rahatsızlık. Ondan eminim artık. Demir konusunda da haklısınız. 50+ erkek doktorlar da özel bile olsa sallamıyor feritin değerini hiç onu da tecrübe ettim😝