asudebiranne bbettymom şekeri etkilemesin diye her ihtimale karşı havuç suyu yanında ayran ya da yoğurt tüketmem tavsiye edildi. Siz de yapın isterseniz
asudebiranne bbettymom ağır kaldırmaktan ziyade rahimdeki bir enfeksiyon sebebiyle oluyormuş yüzde doksan. Dr o şekilde söyledi. Benim merak ettiğim sizde de akıntı oluyor muydu? Su gelişinden öncesinde de
asudebiranne bbettymom geçmiş olsun ben de 28+3te su gelmesi sebebiyle hastaneye yattım. Ilaclar serumlar bugün bir hafta oldu. Hastaneye katı meyve sikacağı getirdik sabah akşam havuç suyu iciyorum armut yiyorum. Dr su eski haline dönmese de kısmen yenilenir dedi. Sıkı takiple bekliyoruz. Sizi cok iyi anlıyorum inşallah sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
bbettymom asudebiranne evet akıntım vardı ama çok sık test vermeme rağmen bir pozitif çıkmamıştı hiç idrar testinde de idrar kültüründe de çok şaşırdım böyle olmasına ama sürekli antibiyotik tedavisi alıyorum zaten siz progestan içiyor musunuz?
asudebiranne bbettymom benim de aynı şekilde oldu kaç kez idrar tahlili verdim kültür verdim birşey çıkmadı. Ama akıntı devam etti. Renkli ya da kötü kokulu olup olmadığını soruyordu dr öyle de değildi. Ben de antibiyotik tedavisi alıyorum yedinci gün olacak bugün bir gün ara vericez dediler. Ciğer gelistiriciler yapıldı zaten. Kan sulandırıcinda yapiyorlar. Bir de sürekli yattığım icin varis corabi giyiyorum sürekli. Ama progestan vermediler bbettymom
esindemirr_ bbettymom çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşun inşallah ❤️ akıntı olunca kötü mü oluyor bende 27+1 haftalığım akıntı görüyorum kaç gündür çok yoğun değil ama
bbettymom asudebiranne varis çorabı ne için? Bana da kan sulandırıcı iğne yapıyorlar sürekli antibiyotik ağızdan mı alıyorsunuz? Bi de size sürekli yatın mı dediler beni gezdiriyorlar yatmanın bi faydası yok diyorlarlar progestanda şöyle bişey önceden kullanmıyorsanız başlamamış olabilirsiniz
asudebiranne bbettymom yattigim icin kan dolaşımı sıkıntıya girmesin diye giydiriyorlar. Bana tam tersi yurumeni istemiyoruz dedi riskli gebelik uzmani olan profesör. Su gelisi hizlanmasin diye belki bilemiyorum. Ben gebeligimin başında hafif kanama olunca progestan kullanip birakmistim. Suan icin aktif kasilma ya da acilma yok belki de o yuzden vermiyorlar. Kendi içinde farklılıklar vardir muhakkak drlar degerlendiriyordur hepsini. bbettymom
bbettymom asudebiranne kasılmanız yok mu? Benim kasılmam oluyo ne yazık ki açılmam kanamam yok ama kasılmam var
slatkanaz bi influncer takip ediyorum, 32. haftada suyu azalmaya başlamıştı doktoru 37. haftaya kadar bol su ile tuttu bebişi. 5 hafta boyunca da litre litre su içti anne. şimdi sağlıkla doğurdu, inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız
bbettymom slatkanaz o haftalarda toparlaması daha kolay bir durummuş ama bizim haftamız küçük olduğu için tehlike oluyor
hamidesimsek Bende 29+4 haftalığım. Dün tuvalete gitmek için ayağa kalktığımda birden suyum gelmeye başladı. Adet olmuşum gibi oldu. Tuvalete yetişene kadar kanamamı su mu diye düşündüm. İç çamaşırımı tamamen ıslatacak kadar gelmişti. Bu sabahda uyandığımda ıslandığımı görünce doktoruma gittim suyumun biraz azaldığını söyledi. Ciğer geliştirici vuruldum yarın da ikinci dozumu vuracağım. Antibiyotik verdi bide. Hastanede yatışımı yapmadı. 3 gün sonra tekrar gel bakalım dedi ama halen sızıntı şeklinde suyum geliyor 😔 Haftamda acil serklaja alınmıştım. Serklajım 20. Haftada açılmıştı tekrar serklaja alındım. Ve şu an daha fazla götürebilir miyiz bilmiyorum. O kadar zor bir durum ki. Psikolojim bozulmuş durumda.
bbettymom hamidesimsek doktordan hastanede yatış vermesini isteyin hastanede nst ve kalp atışı kontrolü yapılıyor gün içinde o yüzden insanın içi rahatlıyor haftanız benden büyük bu konuda şanslısın üzülme serklaj seni daha çok korur bende serklaj yok ve 53 mm den bir anda 25e kadar düştü serviksim
asudebiranne hamidesimsek bu yorumunuzu şimdi okudum. Günümuz ayniymis ben de 29+4 oldum ama benim suyum 28+3te gelmeye başladı. Sizi yatirmamalarina şaşırdım ben suyum geldigi gece iki farklı hastaneye gittim ikisi de yatış verdi imza atip diğerine gectim hatta. Hâlâ hastanedeyim hamidesimsek
uzumlu_kekim777 bbettymom Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin kavun karpuz salatalık havuç artırır diyorlar inşallah vaktinde gelsin üzüldüğün stres olduğun bi şey varsa takmamaya çalış
bbettymom uzumlu_kekim777 eşimden evimden uzak kalmak üzüyor beni ama atlatıca bebeğimizle sağlıkla mutlulukla döneceğiz evimize🩵🍀
bbettymom hamidesimsek doktorum benide bugün çıkarmayı düşünüyordu ben istemedim özeldeki doktorumda rica etti yatırmasını inşallah 34. Haftaya kadar hastanede yatacağım