busrand Kızlar yarın detaylı usg randevum var çok heyecanlıyım, bir şey çıkar diye stres yapıyorum kafaya taktım, muayeneleri normal olup detaylı usg de bir şey çıkan var mı ✨🤲
_mom24 busrand sorma işte bacımsın be…yarın her organını tek tek göreceksin heyecanlan,keyfini çıkar olumsuz deneyimlerini okuyup ne yapacaksın başkalarının🫂
bambitoo_ busrand Benimki de cumartesi bende aşırııı heyecanlıyım. Hep olumlu düşünmeye sadece bebeğimin geliştiğini büyüdüğünü göreceğime odaklanıyorum. Size de aynısını tavsiye ederim onun minik burnunu ellerini göreceğinizi bir sorun olmadığını kendinize hatırlatın. Olumsuz şeyleri kendimize çekmeye hiç gerek yok💕🌸
busrand _mom24 ayy doğru söylüyorsun bacım 🌸 ama hep olumsuz tarafları düşünüyorum acil bu düşünceden çıkmam lazım artık 🫠🫠
_mom24 busrand ben çook karamsar hemen en kötüyü düşünüp “kendince” planlar yapan biriydim hayatımda hep Allah’ın planları tarafından bazen tokatlanarak bazen güzellikle lütuflarla uyarıldım.Şimdi tövbekarım inanki hayat kaliten artıyor bugün dua et imkanın varsa sessizlikte uzan yarın şöyle böyle yapacağını hayal et.Usg çekilirken babası konuşunca gülen bebek var seninkinin de öyle güldüğünü düşün.Pozitif dusunenlere ve arsızlara dikkat edersen hiçbir şey olmuyor😬 bilinçli ya da bilinçsizce pozitif olmak lazım
busrand _mom24 aynen bende o şekilim hemen kötü düşüp senaryo yazıyorum 😄 arkadaşım o kadar rahat bi insanki doğum için acile geldiğin de bile niye hiç panik değilsin dediğimde amaannn bir şekilde doğacak demişti ve çok rahat doğurdu 🫠🫠 sürekli dua ediyorum teslim olmak lazım
busrand bambitoo_ sağlıkla gelsinler inşallah 🌸 renkli göreceğim diye düşünüp mutlu oluyorum, beynim kendi içinde catışıyor 😄
bambitoo_ busrand Annelik, koruma içgüdüsü maalesef ve kontrolcülük de var tabii. Bizim müdahale edemediğimiz bir yerde olduğu için bu düşünceler oluyor. Ama hiç kendimize geri gelmeyecek bu günleri zehir etmemize gerek yok 🌸