cilekliikoru Günaydınn kızlar şimdi benim reglime 3 gün var erken gebelik testi yaptım şimdi yaptığım anda ikinci çizgi belirdi silikte olsa pembe çıktı sonra idrar seyreldikçe rengi açıldı kafam karıştı hamile olabilir miyim böyle bir durum yaşayıp hamile kalan oldu muu 
nazliiaytac cilekliikoru bence biraz bekleyin tekrarlayın testi. En kısa zamanda da kan vermenizi öneririm bu testlerde yanılma payı az oluyor kaset teste göre hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah 🙂
Sibel_10 cilekliikoru benimde boyle cikti ama ilk dakikalarda grundu kayboldu araliklarla test yaptim gozle gorunur silik ckmsti bence testi yeniden deneyin insallah hayirlisi olurr ❤️
cilekliikoru Sibel_10 ay inşallah ya geçen ay olmamıştı aa yeni bıraktık korunmayı sayılır deniyoruz bu ikinci ayımız inşallah olsun 🙏
Sibel_10 cilekliikoru hayirlisiyla insallah rabbim yardimcin olsun cnm dene illa varsa cikiyor zaten ❤️😊
cilekliikoru cilekliikoru şimdi de tuvalette iç çamaşırımda leke gördüm açık renkli pembe peçetede pek bişi yoktu reglime 3 gün var daha ? Sabah da yaptığım an da pembe çizgi çıkıp idrarla seyrelip biraz soluklaştı neler oluyor 😂