sudelacinberk merhaba yazdıklarınızı biraz okuyup öyle yazmak istedim eşimizle aranızda olan soğukluktan bahsetmişsiniz bu evliliklerde dönem dönem olabiliyor bende 6 yıldır evliyim evliliğin 2. Senesinden sonra çocuk istemeye başladık ve birkaç doktora göründüm bana ileri düzey pcosun ve kilon var çocuğun olmaz diyerek konuştular böyle olunca bizde eşimle bi uzaklaştık aynı evde ayrı odalarda vakit geçirmeye başladık çoğu zaman o gidip yatıyordu ben çok sonra uyuyordum felan. Bir seneye yakın böyle sürdü sonrasında artık çocuk da olmuyorsa boşanalım kafasına girmeye başladık sürekli kavgalar gürültüler vs o arada bende psikoloğa gidiyordum devlette. Psikolog bir seans da eşinle görüşmek isterim dedi o gün görüştüler ne konuştular bilmiyorum ama sonrasında eşim biraz değişmeye başladı biz işte tedavi yaptırırız şöyle yaparız ederiz vs diye yapıcı olmaya başladık, sonrasında evliliğimiz de yavaş yavaş düzelmeye başladı şükür. Elhamdulillah suan iyiyiz Allahım herkesin yuvasını huzurlu kılsın inşallah. Demem o ki karşılıklı saygı sevgi yitirilmedi ise birde Rabbim çocuk bağışlamış sizlere bu çok büyük nimet kıymetini bilin inşallah, saygı sevgi varsa konuşarak anlaşarak her şey hallolur gerekirse biraz destek alırsınız evladınızın da sevgisiyle eviniz yeniden huzurla dolar inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, kolaylıklar diliyorum 🤲🏻💕