Baştan söyliyeyim biraz uzun olucak ona göre başlayın 😂
Zaten aranızda çoğu kişi tanır formun içinden geçtim heryerde varım hikayemide az çok bilenler var ilk hamileliğim kürtajla sonuçlandı ikinci ölü doğum yaptım 38 haftalık bir bebeğimi kaybettim aradan bir yıl geçtikten sonra 3. Gebeliğimi düşündük ilk ay tuttu ama oda kürtajla sonuçlandı bir sene arayla tekrar düşündük buda çok şükür o ay tuttu ve maceram o zaman başladı işinin ehli bir doktor buldum başka şehirde daha doğrusu memleketimde ben Şanlıurfada oturuyorum doktorum Gaziantepteydi sürekli kontorle gidiyordm kan sulandırıcılar tansiyon ilaçları Ecopirin 36.haftaya kadar sabah akşam fitil kortizonlar yani çok çektim daha aklıma gelmeyen çok ilaçlar kullandım ilaçlarla hamileliğim ilerledi tansiyon sorunu çok yaşadm yatış yapıyordk hep doktorum 37 almayı uygun gördü 37+1 sezeryan günü aldık akşamına duş aldım saçımı yaptım bütün hazırlıklarımı tamamlayıp sabah hastaneye yatışa gittik griş açtık beni odama aldıkar damar yolu vs oda organizasyonu kuruldu fotoğrafçım geldi son hamile pozları galan derken 9 da gidip 10:55 de ameliyathaneye çıkarıldım benden önce bir sezeryan vardı diye ameliyathanede bir odada baya bekledim bir saat kadar gelen giden hemişreler çok tatlıydı çok güzel bir hastasın uzun zamandır böyle güzel bir hastaya denk gelmemiştik dediler 😂🥹 korkmayayım diye hep soru sorup beni güldürmeye çalışıyorlardı hatta bebeğime göbk adı koyucağını söylediler ne koydular bilmiyorum 😂 oysa bende 0 korku sonra beni ameliyat masasına aldılar belimi falan açtılar o an çok korktum iğne acicak diye tabi arkadan hemşire yaptığı herşeyi bana bildiriyordu sırtıma sürülen soğuk şey iğneden daha çok etkiledi beni o kadar acısızdı yani girdiğini hissetmedim sinek ısırğı diyenler oluyordu da ben onuda hissetmedim sadece boşalttığını hissettim neyse ayaklarım uyuşmaya başladı doktorum geldi hastam çok güzel bir hasta getirdim dedi hemişrelere baya şımartılar beni bayada makyaj saç falan yapmıştım 🤣❤️ uyuştuktan sonra dokunduklarını hissediyorum diye çok korktum uyuşmadım sandım uyuştun dedilerde ne yapsalar hissediyordum panik atak geçirimişim çok ağladığımı hatırlıyorum maalesef beni uyutmuşlar o üzdü çünkü 0 korkuyla girip panik atak geçirmek banada süpriz oldu ama bebek çıktıktan sonra hemen uyandım sapsarı uzun bir oğlun oldu dedi hemişreler yanıma getirdiler öptüm tertemiz mis gibi yıkanmış gibi sıcacıktı yani anlatılmaz yaşamadan bilemezsiniz çok güzeldi🥹🥺🥺🥺 öpmekten hal kalmadı bende fotoğrafçımda girmişti ameliyathaneye bu arada bi kaç poz aldı sonra beni aşağıya götürdüler odama asansörden çıktığımızda turp gibi ameliyattan çıkmamış gibi karşıladım herkesi herkes çok şaşırdı😅 6.saate ilk yürüyüş için geldi hemşireler ama ben kendim kalkmaya çalıştım birazcık tek destek aldım o kadar kolay oldu ki ilkinde çok zor olmuştu neden bilmiyorum sonrasında hiç uzanmadım sürekli dolanıyordum o yüzden baya iyiydim çıktıktan sonra makyajımı tazeledim lohusa takımımı giydim oğlum geldi sonra emzirdim sütüm zaten hamileykende geliyordu doğumda da hemen geldi ama maalesef sütüm çoğalmaya başladı birden çok fazla oldu göğüs ucum kayboldu höpüs ucu aldık şılıngayla çektik pompayla çektik ne yapsak boş bebek tutamamaya başladı 🥲mama verdik çok zoruma gitti o kadar sütüm varken emzirememek ama bebeğim sağlıklı olsun onada razıyım sarılık olmasın diye mecburen katlandım 2910 gram doğdu 52 cm şuan 5 günlük yanımda yatıyor🥺 çok gazlı bir bebek 🥲geceleri hiç uyutmuyor 😭 darısı isteyen herkesin başına baya uzun oldu ama hakkınızı helal edin sormak istediğiniz birşey varsa seve seve cevaplarım tavsiyelere açığım her türlü konuda 🥰❤️