asuscum 2 gündür adet agrısı gibi bekim agrıyor eğilip dogruldukcada daha cok canım acıyor normal mi acaba 😞 korkuyorum
ozlem_syy asuscum normal herhalde, bende 9′a 2 gün oluyor gireli. regli olacakmışım gibi bi sızı dolaşıyor ve belim çok ağrıyor. meraktan duramadım yarına randevu aldım. doktor ne diyecek. bana yazarsan yanıtlayım tekrar.🤣🤣
asuscum Bende tam 9 um ozlem_syy ayyy bende tam 9 oldum bi kişi daha yazmıs 9 oldugunu agrıdıgını normal heralde benim belim adet olmuş gibi agrıyor cünkü döngü zamanı cünkü hepimizin tamda cok gecmis olsun ben bekliyorum ogleden sonra tekrar hatırlatırım inşallah hiç bişi yoktur hepimizde
Sevval_66 Bacaklara bele vuran çokkk şiddetli bir ağrıysa doktora git kesin. Ben de 9+1 oldum bugün akşam regl olacak gibi sancım vardı böbreklerim falan ağrıdı çok korktum gece de bi kaç kez uyandım umarım her sey yolundadır🥹
asuscum Sevval_66 cok gecmiş olsun 3 olduk 9 haftada agrı ceken sanki normak gibime geldi ama doktora gostermedende bilinmez tabii 😞🙏🏻
ozlem_syy asuscum evet döngü zamanınında etkisi olduğunu düşünüyorum, bugun doktora sordum normal dedi.😇 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.🤭