minikfasulyemm_ Yumakk oyy maşallah benimki geç döllenme olmuş sanırım doktorum usg göre tarih ayarlıyor Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın 🧿
minikfasulyemm_ Yumakk benimde 8 yaşında oğlum var Allah tan annem bakıyor çalışıyordum işe ara verdim malesef bende rutin ev işlerini yapıyorum sadece şuan son adet tarihime göre 5+5 teyiz 😄
baby_andmom Yumakk sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi ben elendim düşük yapıyorum sizler çok dikkat edin bol bol dinlenin.
Yumakk baby_andmom o kadar üzüldümki Rabbim size sağlıklı sihhatlı evlat nasip etsin en yakın zamanda🥹size dua edeceğim
Yumakk minikfasulyemm_ evet özellikle uzanıp kalkarken birden karnıma bıçak saplnır gibi sancı giriyor
minikfasulyemm_ Yumakk aynı bende öyleyim inanın ya heryerimden ayrı bir dert çıkıyor 😭 böyle normal gebelik geçirenlere aşırı özeniyorum
Yumakk minikfasulyemm_ yaaa bendede 11 haftalıkken başlamıştı ne kadar aynı şeyler yaşamışız ilk bebiş kaç yaşında
minikfasulyemm_ Yumakk bebişlik kalmadı 8 yasında oğlusum artık ayy o hamileliğin zorluğundan uzun süre düşünmedim ama eşim çok isteyince bende istedim tabi ama başa sardık sanki o günleri yasıyorum
Yumakk minikfasulyemm_ Allah size bağışlasın biraz bebeklikten çıkmuş ama gözümüzde hep bebek kalacaklar Rabbbim iki evladınızıda size bağışlasın bende demin diyorum eşime artık çocuk yeter her gebeliğim böyle geçecek belliki Allah isteyene versin