asuscum Yani doktora gideli 4 gün oldu bir sıkıntı yoktu o yüzdende telaşlanmakda istemiyorum acıkcası cünkü riskli vs degildi 9 haftalık oldum yinede oglumda boyle bi hamilelik gecirmemiştim bu biraz degisik geciyor kızlar mide bulantısı halsizlik sanki yürüyen ölü gibiyim
Yumakk asuscum bende kızımda çok rahattım bunda şimdiden bulantım başladı bende daha bugün gittim kanama alanı feln yoktu nasıl birden oldu aklım almıyor yaa
Yumakk asuscum bugün eşim 1 saatte kaç Kere aradı hastane kapısndaydı gerçekten belim karnım ağrıyor kızımı yarım saatten fazladır sallıyorum annelik çok zor🥹
asuscum Yumakk ayy gercekten cok gecmiş olsun aynı durumda gibiyiz suan yasadıklarımız yeni uyuttum bebemi agrı kesici almayıda hiç istemiyorum hep toksin tam gelişim dönemi korkuyorum
asuscum İntte biraz dolandım be kadar dogru bilemem ama galiba adet döngüsü denk gelince agrı olabiliyormus 8 haftayı yeni cıktıgıma gore aslında 2 ci adet donemim oluyor regl olamadıgımız için olabiliyormus bel agrısı
Yumakk asuscum gerçekten atak dönemi desteksiz Çocuk ne kadar zor hayla uyumadı gerçekten çok yoruldum yaa
Sibel_10 her hamilelik bir olmuyor gercekten , hepsinin zorlugu kolayligi farkli vucut adapte olmaya calsyr saglikli olsunlar insallah bnmde ortanca kizim gecen ay uc yasuna grdi bebelerin yaslari yaknms ve hla uyumadii
Yumakk Sibel_10 Rabbim yardımcınız olsun evlatlarınızı size bağışlasın inşallah bende hayla uyutamadım sabrım yerlerde
mervehldz Bencede gitmelisin 6+1 biriz kese göründü ama bebek görünmedi daha kahverengi lekelenmelerim var benimde yinede progestan başladılar ve kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar fotoğrafını çek doktora göster
minikfasulyemm_ mervehldz benimde eşim ile kan uyuşmazlığım var 2. Gebeliğim ve lekelenmem oldu doktorum keseyi gördü bebek görünmedi henüz diye uyuşmazlık iğnesi yapmadı neden yapılmadı şuan şaşkınım
Sibel_10 Yumakk insallah huzurlu bi sekilde uyur az daha sabirr ah annelik ne zor kimse bilmez rabbim yardim ediyor insallah
Yumakk Sibel_10 şimdi odasına getirdim burdada yatağına oturdu inmiyor gerçkten çok sabur istiyor sancımda arttı😖😖
Sibel_10 Yumakk aslinda dinlenmeniz gerek strese girdikce insan fena oluyor sakinlesin insallah gecer hicbirsey kolay degil her zorlukla beraber bir kolaylik bardir dua edin insallaj kendinize de evlatlanrza da
Yumakk Sibel_10 bu sureyi söylediniz ya size aydı bir sevgim arttı sanki içinize doğmuş gibi biyografimde budur kızımın adı Yüsra🥹🥹🥹💘💘💘