kubrakoc1 Bugün gündüz kanama geldi hastaneye gittim doktor hafif kanama gördü perinatolojiye gönderdi detaylı baktılar orası da normal dedi sadece hafif bir kasılma olmuş ve kanama da olunca progestron verdi fitil kullanan var mı böyle yaşayan var mı
ARYa143 kubrakoc1 kanama olan çok oluyo kuzum, normal dediyse korkma inşallah geçer oluyo çoğunda 🌸 Bende de usgde çikti ben kanama görmedim ama Dr görünce bana da fitil vermişti, sağlıkla gelsin 💕
bnrssl01 kubrakoc1 bende tam 11.haftada böyle oldu iş yerinde cok yorulmustım progesteron kullanıyorum daha olmadı şükür
kbragldmr kubrakoc1 ben şuan 13 haftalık oldum canm 9 haftadan beri kanamam vardı bu hafta kesildi ama hala sabah progestan içiyorum akşam fitil olarak kullanıyorum 3 günde birde iğne yaptırıyorum 14 15 te tamamen sorun kalmaz dediler artık bilmiyorum sakın stres yapma çünkü kendimden biliyorum ne zaman saldım hastalık modundan çıktım çok şükür daha iyi toparladım
oykusumm kubrakoc1 13+5 te kıpkırmızı regl gibi kanamam oldu bi anda bir gece hastanede kaldım serum progestan fitil vs derken ertesi güne çok azaldı bir iki hafta içerisinde de tamamen düzeldi şu anda bi sıkıntı yok çok şükür 24. Haftaya geldik dinlen kendini hiç yorma gerekmedikçe hiç bir iş yapma sağlıcakla doğsun inşallah
kubrakoc1 ARYa143 amin inşallah bir anne için gerçekten zor rabbim isteyenlere versin inşallah rabbim korusun aklım çıktı
ARYa143 kubrakoc1 amin canım amin, evet insan risk durumlarında korkuyo, drun söyleme şekli ve yanındaki insanların konuşma şekli de çok etkileyici ama…🌸
ARYa143 kubrakoc1 sevindim senin adına 🤗 bu konuda şikayetçi çok kişi var malesef, güvenilmiyor her dra ama…
kubrakoc1 kbragldmr stres yapmamak imkansız çevre o kadar etkili ki maalesef o da olmadığı için inşallah rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin
basakbozdemir kbragldmr bende aynısı oldum 17 haftalıkken bi sabah kanamam olduğunu farkedip acile gittim rahim agzı uzunluguna baktılar şuan bi sıkıntı yok ama olmicagı anlamına gelmez dedi çok korkmuştum eski kan geliyodu önemli olan yeni kanama olmaması dedi sürekli yatıcaksın fln dedi ilk 3 gün sürekli yattım wc dışında kalkmadım progestan verdi onuda sabah akşam içtim fitil olarak kullanmadım ve tam bir hafta sonra kanama bitti randavuma daha var kontrole bile gidemedim hala içiyorum ilacı içmedigim zaman böyle batma gibi bişey oluyo
kubrakoc1 basakbozdemir basakbozdemir benimde rahim ağzı kalınlaşmasından ameliyat oldum daha yeni 1 yıl oldu gebe kalmamam lazımmış doktor demedi ama kesin ondan demedi doktor her kontrole geldiğinde doktor alttan muane etsinler dedi rabbim kimseye acısını yaşatmasın