Kızlar 2. Dogumun nasıl olup bittiğini merak edenler için yazıyorum.
İlki de normaldi benimm. 39+0 da Klask sancı sıklıgı hastaneye gitme yatıs işlemleri derken nişan gelmişti. 4.5 saat sancı geldkce ayakta çömelerek yürüyerek plates topu üstünde karsılaştm. 4 ıkınmada dogurmustm kzıımı.. 2. Dogum cok değişikti. 38+4 haftamdı kanama seklinde nısanım gelmedi. Gece uyku tutmadı karnm sertleşti dizi izliyodm. Sabaha karsı cam acıktı gaz sancısı gibi hafif hafif vuruyodu wcye gittm iç çamasırım ıslaklık var. Bende hep olur bu arada terden dolayı. Mukuslu akıntı vardı bikaç gündür. Seffaf renksiz. İç çamasr değiştm tekrar dizi izledm 30 dk snra gene ıslak. O sırada eşim işe gidicekti. Agrn varsa gitmiyim dedi. Yok dedm git. Bişey olursa işten hastaneye gelirsn dedm. ( en kötü taksiye binerz yürek yemişimmmm) o kadar dogum olmayacagına inanmadm ki ondan yani.
Neyse sabah erkenden cay koydm hamur kızarttm kahvaltı haxrladm anne dedm gel kahvaltıya. Yiyoz gülüşüyoz. Sanvı vurmaya basladı 5 dk yiyorm 5 dk kalkıp holde sancımın gecmesi için çömeliyorum😂 neyse baya oyalndm öyle snra duşa girdm vaya da orda kaldm. Evde cantaları kontrol ettm 21 aylık kızımı haxırladm görümcemi abimi annemi aldm yola koyuldk. Allahtan abim evdeydi. Hastane ev arası 10 dk arabayla ama trafk vardı oldu mu 30dk bana bir ıkınma geldi otutamıyorm arabada. Arabada asırı zorlandm aeabada sancının bu şekilde eziyet olacagnı düşünemedm yoksa daha erken cıkardk. Hastaneye girdk dr odasına gecmeden poliknikte suyum geldi. Catala cıktm 10 cm koş dogumhaneye dedi doktorum. Yürüyemşyorm tekerlekli sandalyeye oturamıyorm falan. Dedm koluma girin elimi tutun canım doktorum ve canım asistanı el ele dogumhaneye cıktk. 15 dk sürdü. 2 ıkınmayla bebişim kucagımdaydı Allahıma şükür. Okadar değişik bir gündü ki bugün hala inanamıyorum..