nediilayy Kızlar 34.haftamdayım. İki hamilelik arası kısa olduğundan erken doğım riskim var.sürekli adet sancım var ve bebeğin hareketleri azaldı. Basına gelen varmı?
ARYa143 nediilayy drun muayene etti mi kuzum ne dedi, erken doğum risk sebebin ne mesela serviks mi, plasenta mı başka bişey mı 🙄 Ne zamandan beri var ağrıların düzenli mi
minnakannesi123 nediilayy bende 33+6 yım benimde ağrılarım oluyor benim arasi daha da az iğne ve ecopirinde kullanıyorum üstelik baskı artarsa durma gel dendi iç dikiş açılsa bilmezsin Rabbim ne dilerse o olur bugün kontrolüm var bakalım ne diyecek dr
Sibel_10 nediilayy benimde aralari kisa ne zmn anladnz yani doktor bunlari size hangi aralikta soyledi bnm doktorum birsey demedi anlaymdm da kndisini heralde doktorumu degstrecgm
nediilayy ARYa143 yaraların iyilesmemis daha dedi.28. Haftadan beri var ama adet sancım 2 gümdür cok arttı. Bebek sanki cıkıcak gibi hissediyorm öyle acıyor
ARYa143 nediilayy 🥺🥺sezeryan mıydı ilki, ne kadar zaman sonra gebe kaldın🙄 Ağrıların çok fazlaysa bekleme git görün, en son ne zaman muayene oldun, bilgisi var mı arttığından 🙄
ARYa143 nediilayy inşallah sağlıkla devam edersin kuzum, ilaç mı iğne mı progestan 🥰 Benim araları da çok uzak değil aslında 2,5 yıl olacak yaklaşık aralarında ama riskim ona bağlı değil
sudee13 nediilayy ben geçen yaz Ağustos ayının 3. Günü doğum yaptım şuan 12 haftalık hamileyim bebeğimi 10 günlükken kaybettim benimkide erken mi oluyor iki doğum arası. Bu doğumum şubat Mart arasi bacağıma pıhtı attı günde 2 doz kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
nediilayy Sibel_10 28. Haftada sancım oldu öyle öğrendik. Suan 35 e girdik sürekli yalancı sancıyla boğuşuyorum. Adet sancım var bide pelvik kemiklerim cok ağrıyor
Sibel_10 nediilayy allah yardimciniz olsun sifa versin rabbim insallah sag salim kucaginiza alin bebeginizi
ARYa143 nediilayy aa öyle mi, bende yanma yapmamıştı ilk kez yapanı duydum, dra söylediniz mi belki enfeksiyon vardır yanma o yüzdendir
ARYa143 nediilayy en azından sebebini biliyosun yanmanın öyle düşünelim o zaman, inşallah en kısa sürede kullanana gerek kalmaz
zynpdr nediilayy ben geçen sene haziranın 11 inde doğum yaptım bebeğim 1 gün yaşadı vefate etti … şuan 35+6 günlük hamileyim . Doğum yaptığım günle tam 15 ay oluyo ve bu 3. Sezaryen doğumum olacak . sık düzenli kasılmalar oldu bende de dr ilaç başladı 2 doz ilaç içiyorum düzene girmeye başladı sanki aama yine oluyor. 37. Haftayı görelim dedi . 37 den sonra da 38. Haftayı da inşallah görürüz . İş fln yasak hep yatıyorum. Ayakta durmak bile yasak kalkınca taş gibi oluyo karnım . Ve bu kasılma nst de sancı olarak çıktı . Sende dinleniyorsundur ama daha çok dikkat et inşallah aldığın ilaç da iyi geksin
nediilayy zynpdr insan cok korkuuo annelik :( basın sağolsn Allah bu doğumunu sağlıklı yapmayı nasip etsn bebekte sende❤️