nurgulakdas2727 2prensesannesi0 bende 3. Üç gebeliği düşünüyorum. Çocuklarınızın yaş aralığı nedir acaba 😊 Biraz tedirginim nedense gebe kalıp kalmamakda 3. Beni korkutuyor sanırım :))
Csctr 2prensesannesi0 kese için ne zaman gideceksiniz son betanız kaçtı acaba bizim aynı sanırım haftamız
2prensesannesi0 Csctr merhaba benim de son adet tarihim 25 Temmuz muhtemelen 9 Ağustos ta çatlatmayı tutturduk ben henüz gitmicem dün beta verdim 138,74 çıktı cuma günü tekrar vereyim beta durumuna bakacağım
Csctr 2prensesannesi0 bende perşembe verip cuma için randevu aldım doktordan idrar testiyle takipteyim en son 21 inde 149 çıkmıştı sen idrarla takip ediyomusun
glsh2327 Benim de son adet tarihim 17 temmuz dun test yaptım çıktı 5+4 haftalık şuan Eylül’de 3 yaşına girecek kızım var supriz gebelik oldu 🤣
2prensesannesi0 Csctr kacinci gebeliğiniz sizin bende en son dün verdim 138,74 çıktı cuma sabahı yine verip 6 haftalik olup gideceğim ya bisey sorucagim bende pcos vardı ve ailede ikiz var catlama da ikiz olma ihtimali varmi ben öyle düşünüyorum
2prensesannesi0 Csctr benim şans eseri ovulasyonla takip etmedim kendi tahminimle takvime göre oldu 9 agustosta ne güzel beraber ilerleriz
Csctr 2prensesannesi0 canım bende de pkos var ovulasyonla 45.gün yumurtlamam oldu olabilir canım ailede varsa kadından geçiyor diye bilşyorum ikiz
mlkpc Benim ağustost ayı tutmadı regl bitti şuan 30 la 5 arası degerlendirmem gerek 4 dü de yumurtlama günü gözüküyor inşallah tutar tam nasıl anlıyorsunuz yeni yeni düşünüyoruz bizde Allah nasıp ederse tabi