mrvbuyurman
36 haftadan bildiriyorum buralar yangın yeri 😂 5. haftada hamile olduğumu 7. haftada çift yumurta ikizlerimin olacağını öğrendim öyle bi çığlık attım ki doktorum deli bu herhalde dedi 😂 ikizlere hamile olanları her hastane kabul etmiyor hastanede muhakkak yenidoğan yoğun bakım ünitesi olması lazım. Devleti düşünüyorsanız direkt bi şehir hastanesi araştırın derim. Özelde doğum yapacaksanız dahi bi kaydınız olsun diye gönderiyorlar zaten. Bi dönem perinatolojiye gittim 25. haftaya kadar orda takipliydim riskli gebelik sayıldığı için sonra doktorum normal kadın doğum doktoruna gidebilirsin dedi oraya gidiyorum. 2li taramayı kaçırdım 3lü tarama ve fetal dna yaptırdım ikizlerde fetal dnayı öneriyorlar zaten haftasını tam hatırlamıyorum ama. Şeker yüklemesi falan bunları zaten doktor sana söyler. Benim bu arada maşallah diyelim ne bulantım oldu ne kusmam oldu çok şükür şu son 1 ay öncesine kadar hamile olduğumu bile bilmedim ama artık çok ağırlaştım. Güzel kremler yağlar al karnına sür ihmal etme ikiz olduğu için illaki çatlakların tekil gebeliğe göre daha fazla olacak iç karnın istediğin kadar geniş olsun. Her güzel şeyin bedeli var kalbini ferah tut bende kendimi ve ikizlerimi çık sorguladım ama artık anlayabiliyorum Allah bize güvenip aynı anda iki melek gönderiyor sende o gücü görmüş demekki. Rabbim hepimize sağ Salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻