gizemakn Merhaba, doktor arayışındayım. Emsey hastanesinde önerebileceğiniz doktor var mı? Canan hanım mı Hilal hanım mı Pınar hanım mı? Canan hanım çok yoğun sanırım, Hilal hanıma da randevu bulamadım, Pınar hanıma aldım ama hakkında çok bir şey bilmiyorum.
seyda_diablanco gizemakn ben hilal hoca takipliyim aşırı iyi bir doktor yarın izne çıkıyor 1 eylülde dönecek istersen o zamana randevu bakabilirsin
gizemakn seyda_diablanco 3 eylüle randevu vardı o kadar geçe kalmak istemediğim için randevu alamadım ama belki ilerde Hilal Hanıma geçebilirim teşekkür ederim
dnrbs İlk doğumumu şule hocada yaptım memnum kaldım. İkinciye de ona gitmeyi düşünüyorum . Şule hoca sakindir, hamileliğim boyunca idrar yolu enfeksiyonum vardı her gittiğimde idrar sonucumla gidiyodum her seferinde sıkıntı değil diyordu gerçekten de elhamdülillah bi sıkıntı olmadı. Sen sormadıkça çok açıklayıcı konuşmuyor ama benim sorduğum sorulara güzel yanıt veriyodu. Rahat bi doktor olması beni de rahatlatıyodu.
aysnraggl 2 doğumumu da Canan hanımla yaptım. Kendisini çok severim , çok sakin ,nazik ,güleryüzlü bir doktordur.