cuteregina senaln hemen çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilir birde rengi biraz Gri gibi soluk kuruma çizgisi böyle oluyor İlişkiden 14 gün geçmiş genelde 17-18 günde belli olur bence emin olmak için başka marka test alın
pnr_91 senaln umutlandırmak istemem ama benimde böyleydi doktorumu aramıştım erken evrede silik çıkar genelde pozitif kabul ederiz öyle çıkması normal gel bakalım demişti gebeydim
ceydamehtap_ Bugün aynı testi ben yaptım 8 gün geciktim çizgi çok net çıktı bu negatif gibi duruyor ama Allah kalbinize göre versin
senaln Ben de emin olamadım tecrübem yok bu konuda bir de buharlaşma çizgisi de diyorlar içimde kaldı şu an ne yapsam bilemedim ama sabah idrarla tekrar denesem daha net olur mu sizce
senaln Ya gerçekten mi , ama ilk yapıp çıkmayıp bekleyince çıkınca terettütte kaldım kuruma çizgisi diye birşey de varmış sanırım
aysenurqq senaln benim de hemen çıkmazdı 5-10 dk sonra aşırı silik çıktı sonuç 28 miydi neydi yani öyle düşük olabilir 😅
inciismail senaln bende de öyle oldu yaptım hiç net değildi sonra sigara içmeye çıktım moral bozukluğu ile , tekrar geldim çöpe atayım diye bi baktım aynı seninki gibi silik çıkmıştı. Hadi hayırlısı olsun 🤲
senaln Ayyy çok heyecanlandım 3-4 gün sonra tekrar yapacağım, ama içimde bir heyecan oluştu çok farklı bir his anlatamıyorum sonucu tekrar atıcam burayaa😬umarım öyledirrrrr çok teşekkür ederim 🫶🏻
senaln Teşekkürler kızlar ben de ilk olduğu için olmama ihtimalini de düşünüyorum çok beklemiyordum olur diye ama olduysa da ne mutlu. Olmadıysa daha denemeye devam :)
senaln aysenurqq başka bir marka test daha deneyeyim diyorum 3-4 gün sonra , henüz kan vermeye hazır değilim sanırım psikolojik olarak 🥹